ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μυστικό ταξίδι Φούλαμ για Καπίνο

Μυστικό ταξίδι Φούλαμ για Καπίνο
INTIME SPORTS

Για δύο ημέρες ο προπονητής τερματοφυλάκων της Φούλαμ φιλοξενήθηκε στην Παιανία για να δει από κοντά τον Στέφανο Καπίνο. Τι προβλέπει το συμβόλαιο του νεαρού.

Oι άνθρωποι της Φούλαμ είχαν τσεκάρει την περίπτωση του Στέφανο Καπίνο από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον α' γύρο του πρωταθλήματος. Επειδή όμως το τελευταίο διάστημα ο νεαρός είχε χάσει τη θέση του, ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό ειδική άδεια ώστε να τον παρακολουθήσουν από κοντά στις προπονήσεις.

Έτσι, σύμφωνα με την Spotday, ο προπονητής των τερματοφυλάκων της λονδρέζικης ομάδας βρέθηκε παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό για δύο ημέρες στην Παιανία.

Είδε από κοντά τις προπονήσεις των "πρασίνων" και τσέκαρε τα πάντα σχετικά με την παρουσία του Καπίνο. Μετά από δύο ημέρες αποχώρησε με γεμάτες τις σημειώσεις του χωρίς να έχει γίνει γνωστή στη συνέχεια κάποια επίσημη κρούση της Φούλαμ.

Σίγουρα όμως από τη στιγμή που έστειλε άνθρωπο στην Ελλάδα για να δει τον πορτιέρο του ΠΑΟ στις προπονήσεις, υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον.

Όσο για τη ρήτρα στο συμβόλαιο του μικρού σε περίπτωση που κάποια ομάδα κάνει κίνηση; Δεν υπάρχει καθώς δεν προβλέπεται στο συμβόλαιο του Καπίνο που έχει ισχύ μέχρι το 2014. Συνεπώς καμία ομάδα δεν μπορεί να πάρει τον Καπίνο καταβάλλοντας ένα προβλεπόμενο ποσό.

Όποιος θέλει τον νεαρό πορτιέρο θα πληρώσει το ποσό που θα ζητηθεί από τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ