ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μυαλό ερμητικά κλειστό...

Μυαλό ερμητικά κλειστό...
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έδειξε το παραμικρό από τις σκέψεις του στη διπλή προπόνηση της Τετάρτης, όσον αφορά την ενδεκάδα. Συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας.

Δεν έβγαλαν... ειδήσεις οι δύο προπονήσεις του Παναθηναϊκού την Τετάρτη 18/2, αφού ούτε στην πρωινή, ούτε στην απογευματινή ο Γιάννης Αναστασίου απέφυγε να φανερώσει μέρος από τα πλάνα του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν διεξήχθη καν το κλασικό δίτερμα, αλλά το πρωί οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν χωρισμένοι σε τρία γκρουπ, ενώ το απόγευμα εξασκήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας έπαιξαν ένα τουρνουά χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες των έξι.

Το αξιοσημείωτο της ημέρας στο "Γεώργιος Καλαφάτης" ήταν ότι το ένα από τα τρία γκρουπ της πρωινής προπόνησης αποτέλεσαν οι εξτρέμ της ομάδας και τους ανέλαβε προσωπικά ο Αναστασίου. Ίσως αυτό δείχνει μία σκέψη του να παίξει με δίδυμα στα άκρα, προκειμένου να τα ενισχύσει και για αυτό προπόνησε τους πλάγιους.

Το δεύτερο γκρουπ στελεχώθηκε από τους παίκτες της αμυντικής γραμμής και το τρίτο από τους υπόλοιπους, εκτός από τους τερματοφύλακες, οι οποίοι έχουν το δικό τους πρόγραμμα.

Όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας, η εντολή που έδινε στους παίκτες του ήταν να αποφύγουν το παράλληλο ποδόσφαιρο και να παίξουν τη μπάλα κάθετα και γρήγορα. Φυσικά, δεν έλειψαν οι παραινέσεις για αυτοσυγκέντρωση και την αποφυγή λαθών.

Ακόμα, ο Αναστασίου δεν έχει μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι, κάτι που πιθανότατα θα κάνει την Παρασκευή ή το Σάββατο, όταν θα κάνει και την τακτική ανάλυση του αντιπάλου.

Από την προπόνηση απουσιάζει ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη Μπόρας της Σουηδίας για να εξεταστεί από την επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Έλφσμποργκ, ενώ ο Βαλμίρ Μπερίσα γυμνάστηκε ατομικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη 19/2 στις 11:00, με τον Αναστασίου να έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση και αυτή την ημέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ