ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μύλος" με την έδρα του Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

"Μύλος" με την έδρα του Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Η έδρα του Παναθηναϊκός-Ατρόμητος παραμένει ακόμα... μυστηριο, με τέσσερα γήπεδα να βρίσκονται στο τραπέζι. Την Τρίτη η οριστική απόφαση. Διαβάστε αναλυτικά.

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε τη Δευτέρα αναφορικά με την έδρα που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ατρόμητος, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 24 Σεπτεμβρίου (20:30).

Η οριστική απόφαση θα ληφθεί την Τρίτη κατόπιν συνεννόησης των διοικούντων του Τριφυλλιού με τους ιθύνοντες της Superleague και για την ώρα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι οι λύσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, της Τρίπολης, της Λιβαδειάς και της Νέας Σμύρνης.

Όλες οι περιπτώσεις παρουσιάζουν δυσκολίες και για την ώρα, καμία δεν είχε ξεκάθαρο προβάδισμα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες.

Εμπόδια για Τρίπολη, Νέα Σμύρνη

Στα υπόψη των διοικούντων του Παναθηναϊκού βρίσκονται πάντα τα γήπεδα της Τρίπολης και της Νέα Σμύρνης. Από πλευράς αρτιότητας θεωρούνται καλές λύσεις, όμως παρουσιάζουν άλλα εμπόδια...

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας έχει τη διάθεση να παραχωρήσει την έδρα του, όμως η Superleague δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να το ορίσει.

Επίσης, ο επίσημος Πανιώνιος τονίζει ότι δεν έχει αντίρρηση να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ανεπίσημα προτάσσει τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών του και υπενθυμίζει την ενέργεια τους όταν έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ θα έπαιζε εκεί το ευρωπαϊκό ματς με τη Νταντί (σεζόν 2010-2011), όπου είχαν σκάψει τον αγωνιστικό χώρο!

Έλεγχος στο Παμπελοποννησιακό

Τη Δευτέρα, άνθρωπος του Παναθηναϊκού μετέβη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και έλεγξε την κατάσταση του χλοοτάπητα και των υπολοίπων χώρων. Η αλήθεια είναι πως κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος έμεινε απ' όσα αντίκρισε και υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν θα συζητιόταν άλλο ως λύση.

Ωστόσο, με δεδομένες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται για τις άλλες περιπτώσεις, το Παμπελοποννησιακό Στάδιο παραμένει σε πρώτο πλάνο για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Η Λιβαδειά και η έκπληξη

Το γήπεδο της Λιβαδειάς παραμένει μία λύση, υπό την αίρεση να αλλάξει η Superleague την ώρα διεξαγωγής του αγώνα Λεβαδειακός - Πανιώνιος, την Κυριακή 23/9.

Το ματς αρχίζει στις 18:15 και πρέπει να πάει ένα δίωρο νωρίτερα, ώστε να μην παραβιαστεί ο κανονισμό που αναφέρει ότι στο ίδιο γήπεδο δεν μπορούν να διεξαχθούν δύο σε αγώνες διάστημα μικρότερου του 24ώρου.

Παράλληλα, στο προσκήνιο έρχονται και άλλα γήπεδα και όσο τα προαναφερόμενα εξακολουθούν να εμφανίζουν ανυπέρβλητες δυσκολίες, δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ