ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μην πεθάνει ο Παναθηναϊκός"

"Μην πεθάνει ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έκανε έκκληση στους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να μην "πεθάνει" ο Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τραγική κατάσταση όσον αφορά τα διοικητικά και όπως είναι λογικό αυτό έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Πράσινη" ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έστειλε το δικό του μήνυμα στους μετόχους.

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς και απαιτείται σεβασμός. Δεν πρέπει να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να πεθάνει. Οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες του θα πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Εμείς παίζουμε πάντα για την Ιστορία της ομάδας και να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας", είπε αρχικά ο Γάλλος άσος.

Για το καλό σερί που τρέχει ο Παναθηναϊκός, δήλωσε: "Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι οφ. Αυτή η προετοιμασία σημαίνει να νικάμε μέχρι να πάμε σε αυτή τη φάση, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Άλλωστε με τις νίκες μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή μας και όλα τα παιδιά που παίζουμε προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για το παιχνίδι με την Τρίπολη, είπε: "Ξέραμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε πολύ τους βαθμούς, όπως τους ήθελε και ο Πανιώνιος την προηγούμενη αγωνιστική, και από ότι έχω μάθει θα τους θέλει και ο επόμενος αντίπαλός μας (Παναιτωλικός) στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εμείς πάντα πρέπει να παίζουμε για την Ιστορία μας ανεξάρτητα με το τι θέλουν οι αντίπαλοι. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν στην Τρίπολη. Δεν ήταν πάρα πολλοί, αλλά έμαθα ότι ήταν μόνο από τη συγκεκριμένη περιοχή, και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας".

Εσείς διαβάστε επίσης τις δηλώσεις Τσιρίλο για Λέτο και Μαυρία, την απόφαση του Ερασιτέχνη να μην κινηθεί νομικά για τη Λεωφόρο, τον Παναθηναϊκό του πρώτου ημιχρόνου και την τελευταία προσπάθεια να τα βρουν Τζίγγερ - Βγενόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ