ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμσόνγκ: "Ήταν ένα καταθλιπτικό γεγονός"

Μπουμσόνγκ: "Ήταν ένα καταθλιπτικό γεγονός"

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μιλώντας σε ιστοσελίδα της Σκοτίας αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο.

Τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή συνεχίζουν να απασχολούν τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "thescottishsun" έχει αφιέρωμα στα όσα συνέβησαν με αφορμή και το μεγάλο ντέρμπι στη Σκωτία ανάμεσα στη Σέλτικ και τους Ρέιντζερς.

Το άρθρο έχει τίτλο: "Αυτό κάνει το ιστορικό ντέρμπι να μοιάζει με πάρτι τσαγιού" και σε αυτό φιλοξενούνται δηλώσεις του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

«Ήταν ένα από τα πιο δυσάρεστα πράγματα που έχω δει στο ποδόσφαιρο. Απλά δεν μπορούσα να το καταλάβω. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά προβλήματα με οπαδούς σε πολλούς αγώνες και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι απαγορεύεται να βρίσκονται στο γήπεδο των αντίπαλων. Αυτό συμβαίνει και σε εμάς όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, αν και δεν υπήρχαν φίλοι του Ολυμπιακού εκεί, υπήρξαν προβλήματα.

Οι οπαδοί μονομαχούσαν με την αστυνομία και το παιχνίδι έπρεπε να αναβληθεί γιατί δεν ήταν ασφαλές το να συνεχιστεί. Δεν μπορείς να εξηγήσεις γιατί ο κόσμος το κάνει αυτό. Δεν είναι δυνατό να εξηγήσεις γιατί ο κόσμος συμπεριφέρεται έτσι» είπε αρχικά ο Μπουμσόνγκ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πως τα είδε εκείνο όλα όσα έγιναν όντας στην εξέδρα: «Για εμένα που έβλεπα το παιχνίδι ήταν ένα καταθλιπτικό γεγονός. Ότι συνέβη δεν έπρεπε να γίνει εκεί, ποτέ σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ήταν απλά απαίσιο το να το βλέπεις. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και θα τιμωρηθούμε για ό,τι συνέβη».

"Την περασμένη σεζόν αναγκαστήκαμε να δώσουμε πέντε ματς κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας προβλημάτων με τους οπαδούς και περιμένω και φέτος την ίδια ποινή".

Τέλος, σε ότι αφορά το ντέρμπι της Σέλτικ με τους Ρέιντζερς είπε: «Έχω παίξει τόσο στο Σέλτικ Παρκ, όσο και στο Άιμπροξ, και η ατμόσφαιρα και στα δύο γήπεδα ήταν υπέροχη, αλλά καλύτερη στο Άιμπροξ γιατί κερδίσαμε».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ