ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμάλ: "Να μην κοιτάμε τη διαφορά αλλά τη νίκη σε κάθε ματς"

Μπουμάλ: "Να μην κοιτάμε τη διαφορά αλλά τη νίκη σε κάθε ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το 2016 και τη δική του παρουσία μέσα στη χρονιά που έφυγε αλλά και το 2017 και όσα περιμένει τόσο για για τον εαυτό του όσο και την ομάδα του τριφυλλιού.

Το 2016 έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στον Ολιβιέ Μπουμάλ σε αγωνιστικό επίπεδο. Από την μια ο Καμερουνέζος άσος πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό αλλά από την άλλη στο δεύτερο μισό δεν αγωνιζόταν στο τριφύλλι αφού δεν τον υπολόγιζε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Η έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη όμως άλλαξε τα δεδομένα και ο Μπουμάλ άρχισε να παίζει και πάλι και να βοηθάει τον Παναθηναϊκό. Αυτό θέλει να κάνει και το 2017 όπως υποστήριξε ο 26χρονος επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Ο Μπουμάλ μίλησε και για τους στόχους του Παναθηναϊκού που είναι η κατάκτηση εντός τίτλου αλλά και το ματς με τον Πλατανιά σημειώνοντας πως αν οι πράσινοι κάνουν όσα τους πει ο Ουζουνίδης θα βγάλουν το ταλέντο τους και θα κερδίσουν την αναμέτρηση.

Νέα χρονιά, νέα όνειρα, νέες φιλοδοξίες πως ελπίζεις ότι θα μπει το 2017 για τον Παναθηναϊκό;
"Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω το 2017 να μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και αυτά που μπορούμε να κάνουμε, ξεκινώντας με μια νίκη στον πρώτο μας αγώνα απέναντι στον Πλατανιά".

Ελπίζεις ότι μπορεί να έρθει και ένας τίτλος αυτή τη νέα χρονιά;
"Όλα είναι δυνατά. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και γι' αυτό θα πρέπει να διατηρηθούμε εντός στόχων. Ένας από τους στόχους μας για φέτος είναι να κερδίσουμε έναν τίτλο".

Είναι απαγορευτική αυτή η απόσταση των επτά βαθμών που υπάρχει από τον πρωτοπόρο για το πρωτάθλημα;
"Δεν πρέπει να το κοιτάμε έτσι, εμείς ουσιαστικά πρέπει να κοιτάμε τη νίκη, να κοιτάμε πως θα κερδίσουμε όλους τους αγώνες, να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε βαθμούς και στο τέλος να κάνουμε τη σούμα. Ουσιαστικά όμως αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε με στόχο και να μπορέσουμε να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς".

Και πως θα φύγει ο Παναθηναϊκός νικητής από τα Χανιά και το ματς με τον Πλατανιά;
"Θα πρέπει να σεβαστούμε όλα όσα θα μας πει ο προπονητής μας, αυτός ξέρει. Και αυτά που θα μας πει πρέπει να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Και αν κάνουμε όσα μας πει τότε το ταλέντο μας θα φανεί".

Το 2016 ήταν μια ανάμεικτη χρονιά για σένα. Ναι μεν πήρες μεταγραφή στον Παναθηναϊκό αλλά στο δεύτερο μισό ήσουν ουσιαστικά εκτός ομάδας μέχρι να έρθει ο κ. Ουζουνίδης;
"Μετά τον ΠΑΟΚ θυμάμαι είχα μιλήσει στην τηλεόραση της "NOVA" και είχα πει για αυτές τις καταστάσεις. Ξέρετε ότι στην ποδοσφαιρική ζωή υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, υπάρχουν οι καλές και οι πιο άσχημες καταστάσεις. Εγώ είχα έναν τραυματισμό αλλά πρέπει πάντα ένας ποδοσφαιριστής να κοιτάει μπροστά.

Έκανα το παν για να μπορέσω να είμαι πάλι σε φόρμα. Με πολύ υπομονή, με σκληρή δουλειά και συνεχίζω να βελτιώνομαι ολοένα και περισσότερο. Βεβαίως ήταν μια περίοδος δύσκολη αλλά μπόρεσα να βρω τη δύναμη και τον τρόπο ώστε να μπορέσω να το ξεπεράσω και από εδώ και πέρα να κάνω ότι μπορώ καλύτερο".

Θεωρείς ότι είναι μια ευκαιρία για restart και για σένα τον ίδιο;
"Δεν θα το έλεγα "restart" αλλά είναι μια ευκαιρία να συνεχίσω την βελτίωση μου και να προχωρήσω κοιτώντας μακριά"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ