ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπούρμπος: "Σοβαροί για την πρόκριση"

Μπούρμπος: "Σοβαροί για την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Μπούρμπος δήλωσε ότι αν ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός κόντρα στην Μίντιλαντ θα εξσφαλίσει την πρόκριση. Πότε πιστεύει ότι θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Χρήστος Μπούρμπος αγωνίστηκε για 65 λεπτά κόντρα στην Παναχαϊκή. Έδειξε καλά στοιχεία, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου φάνηκε ότι θέλει χρόνο για να είναι στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος.

Ο δεξιός μπακ του Τριφυλλιού χαρακτήρισε τιμή να φοράει την φανέλα με το Τριφύλλι και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις δύο αναμετρήσεις με την Μίντιλαντ.

Ήταν ένα τεστ για εσάς;

Σίγουρα ήταν ένα τεστ, αλλά θέλαμε να νικήσουμε και να δείξουμε καλό πρόσωπο. Ήταν μια πολύ κουραστική εβδομάδα για μας. Θεωρώ ότι δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε, παρά μόνο κάποια πράγματα. Έρχονται σημαντικά ματς και πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, για να ξεκινήσουμε μια καλή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά όπως είπες και εσύ. Θεωρείς πως βγήκε κερδισμένος σε σχέση με κάποια πρόσωπα από το φιλικό;

Αυτό σαφώς κι έγινε. Μπήκα κι εγώ που είμαι πάρα πολύ πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη. Μπήκαν κι άλλα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Σε πόσο καιρό θα είσαι απόλυτα έτοιμος;

Με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι σε ένα καλό επίπεδο, στο οποίο θα μπορώ να αντεπεξέλθω.

Πως αισθάνθηκες στην Λεωφόρο στο πρώτο σου ματς;

Μεγάλη τιμή, ειδικά όταν παίζεις με τα χρώματα της ομάδας του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να είναι γεμάτη σε όλα τα παιχνίδια. Κι απ’ την πλευρά μου να δείξω πως μπορώ να αντεπεξέλθω στην ομάδα και να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν.

Έρχονται τα ματς με την Μίντιλαντ, πολύ κρίσιμα για εσάς;

Πολύ σημαντικά ματς. Αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε την πρόκριση. Γιατί είναι πολύ σημαντική με την ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ