ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπούρμπος: "Η απόδοση μας θα κρίνει και το αποτέλεσμα στην Λεωφόρο"

Μπούρμπος: "Η απόδοση μας θα κρίνει και το αποτέλεσμα στην Λεωφόρο"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Μπούρμπος θέλει ο Παναθηναϊκός να τελειώσει από την Κυριακή και το ματς με τον ΠΑΟΚ την υπόθεση πρώτη θέση στα πλέι οφ και τονίζει ότι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τους πράσινους.

Στα πλέι οφ μαζί με την ομάδα του Παναθηναϊκού έχει ανεβάσει την απόδοση του και ο ίδιος ο Χρήστος Μπούρμπος έχοντας βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας των πράσινων και στα τρία παιχνίδια.

Ο άσος του τριφυλλιού μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού και την υπόθεση πρωτιάς που μπορεί να τελειώσει την Κυριακή (31/5) αρκεί το τριφύλλι να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

"Κάθε παιχνίδι στα play off είναι σημαντικό. Δείξαμε και στα τρία πρώτα παιχνίδια μεγάλη σοβαρότητα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Όσο σημαντικό ήταν το ματς της Τούμπας, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το παιχνίδι της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να... τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα με την πρώτη θέση".

Τρία ματς στα πλέι οφ, τρεις νίκες και καλό ποδόσφαιρο τι άλλαξε;
"Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας σκεφτόταν τα play off, αυτή είναι η αλήθεια. Δουλεύαμε για αυτά και εκ του αποτελέσματος και όπως φαίνεται δικαιωνόμαστε".

Τελείωσε η πρώτη θέση;
"Όχι, διότι δεν έχει τελειώσει ακόμη μαθηματικά και δεν μπορούμε να πούμε ακόμη ότι τελείωσε. Πρέπει να πάρουμε και το επόμενο ματς για να είμαστε σίγουροι".

Το ματς στην Λεωφόρο που μπορεί να κριθεί;
"Όπως δείξαμε σε όλα τα παιχνίδια Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί καθαρά από εμάς. Από την απόδοση μας. Από το πόσο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι θα είμαστε. Πιστεύω ότι και αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς. Από τη διάθεση που θα δείξουμε και το πόσο σοβαρά θα πάρουμε το παιχνίδι".

Χάνει τα δυο τελευταία ματς λόγω τιμωρίας

Εν τω μεταξύ ο Χρήστος Μπούρμπος θα χάσει τα δυο τελευταία ματς των πλέι οφ λόγω τιμωρίας. Ο δεξιοπόδαρος άσος είχε συμπληρώσει δέκα κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του και να χάσει τα δυο τελευταία ματς των πράσινων κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο και Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Βέβαια αν ο Παναθηναϊκός πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ τότε η μη παρουσία του Μπούρμπου δεν θα έχει καθόλου σημασία καθώς όλα θα έχουν κριθεί αναφορικά με τις πρώτες θέσεις των πλέι οφ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ