ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπούι: "Ν' αρχίσουμε ένα σερί νικών"

Μπούι: "Ν' αρχίσουμε ένα σερί νικών"
INTIME SPORTS

Ο Ουασίμ Μπούι τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει ν' αρχίσει ένα σερί νικών προκειμένου να μείνει κοντά σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και να εκμεταλλευθεί τυχόν "γκέλες" τους.

Ο σκόρερ ενός εκ των τριών τερμάτων του Παναθηναϊκού στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ο Ουασίμ Μπούι, μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο, την δική του παρουσία και το αν ένιωσε πίεση η όχι μέχρι στιγμής στο τριφύλλι.

Ο Ολλανδός αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που έρχονται με την Αϊντχόφεν και τον ΠΑΟΚ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπούι στη Nova:

Για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό: "Αισθάνομαι καλά, είμαι χαρούμενος μετά το πρώτο μου γκολ και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά ως ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό, είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω για την ομάδα μου".

Για την βελτίωση στην απόδοση του: "Βρίσκω τον ρυθμό μου και κάνω ότι καλύτερο μπορώ, ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να δίνω το μάξιμουμ".

Αν νιώθει πίεση: "Δεν υπήρχε πίεση γιατί δεν διαβάζω τι έχει γραφτεί στα ΜΜΕ ή τι λέει ο κόσμος. Στην αρχή χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ και να βρω τον δρόμο μου και σιγά - σιγά βελτιώνομαι. Βρίσκω τον ρυθμό μου, παίζω καλύτερα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Αυτό θέλω για την ομάδα και τους οπαδούς μας, να δίνω τα πάντα κάθε φορά και να μην τους απογοητεύω".

Για την επιστροφή του Μπεργκ: "Όλοι είναι καλοί στην ομάδα, δεν μπορείς να πεις ότι επειδή ξαφνικά παίζει ο Μάρκους αισθανόμαστε... σούπερ στο παιχνίδι. Όποιος παίζει ως επιθετικός έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της ομάδας και προφανώς ο Μάρκους έχει μεγάλη ποιότητα στο τελείωμα των φάσεων, όλοι μπορούν να το δουν. Το ίδιο έγινε και στο ματς με τον Παναιτωλικό και όλοι μας είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε".

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη, δεν θα πάμε ποτέ σε έναν αγώνα για την ισοπαλία. Θέλουμε να κερδίζουμε και το παιχνίδι της Κυριακής είναι σημαντικό για μας στο Πρωτάθλημα ώστε να παραμείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες, ώστε όταν κάνουν κάποια λάθη να επιστρέψουμε. Δουλεύουμε σκληρά σε κάθε παιχνίδι, αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή".

Για την αμυντική νοοτροπία των αντιπάλων στη Λεωφόρο: "Όσοι έρχονται στη Λεωφόρο, κλείνονται πίσω και όλο αμύνονται. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο για να δυσκολέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον αντίπαλο και στο ματς με τον Παναιτωλικό έγινε το ίδιο, όμως βρήκαμε τον χώρο για να διασπάσουμε την αμυντική γραμμή τους και για εμάς είναι σημαντικό να το διατηρήσουμε".

Αν σκέφτονται και τις αναμετρήσεις με PSV και ΠΑΟΚ: "Επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, πηγαίνουμε αγώνα με αγώνα, παίζουμε με τον Ατρόμητο και δεν σκεφτόμαστε τον αγώνα με την PSV. Συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, μετά θα σκεφτούμε την PSV μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ