ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπίεσμιρ: "Κομβικό ματς με Δόξα"

Μπίεσμιρ: "Κομβικό ματς με Δόξα"
INTIME SPORTS

Την σημασία του αγώνα με την Δόξα Δράμας την Τετάρτη επεσήμανε ο Ματίας Μπίεσμιρ με δηλώσεις του. Τι είπε για ματς με ΠΑΣ και γήπεδο "Ζωσιμάδων"!

Μετά την καθοριστική επιτυχία στα Γιάννινα, ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ματίας Μπίεσμιρ αναφέρθηκε στη σημασία του παιχνιδιού με την Δόξα Δράμας την προσεχή Τετάρτη.

Ο Σουηδός αμυντικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς των "Ζωσιμάδων" υποστηρίζοντας πως τέτοιο γήπεδο δεν βρίσκεις ούτε στις μικρές κατηγορίες της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός αμυντικός:

- Για τον αγωνιστικό χώρο...

" Αυτά τα γήπεδα δεν τα συναντά κανείς ούτε στις μικρές κατηγορίες της Σουηδίας".

- Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ...

"Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις τέτοιου είδους ματς. Ο αγώνας έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Εμείς μπήκαμε αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Μιλήσαμε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και είπαμε πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

- Για την προσωπική του απόδοση...

"Υπήρξε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν αγωνίστηκα και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Χάρηκα το παιχνίδι σήμερα και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Κρατάω τη νίκη και ελπίζω να βελτιωθώ περισσότερο στη συνέχεια.

- Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος...

"Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Κοιτάμε την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη. Είναι άλλο ένα κομβικό ματς και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ