ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπιάρσμιρ:"Θα βρει χρήματα ο Παναθηναϊκός"

Μπιάρσμιρ:"Θα βρει χρήματα ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ματίας Μπιάρσμιρ σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό, μιλώντας στον σουηδικό Τύπο.

Ο πρώην παίκτης της Ρόζενμποργκ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "Aftonbladet" μίλώντας για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, τα επεισόδια και το μέλλον του στην Ελλάδα.

Ο Μπιάρσμιρ παραδέχθηκε πως η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά σε καμία περίπτωση μη αναστρέψιμη.

" Η κατάσταση είναι δύσκολη στο σύλλογο, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Είναι ιδιωτικά ζητήματα. Με κάποιο τρόπο, η ΠΑΕ θα βρει τα χρήματα που χρειάζεται για την UEFA.

Θα κοστίσει περισσότερο εάν η ομάδα δεν πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Δημήτρης Γόντικας κάνει πολύ καλή δουλειά. Στέκεται δίπλα μας και μας εξηγεί τίμια πως έχει η κατάσταση".

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι περνά μια χαρά στη χώρα μας: " Παρότι έχει οικονομικά προβλήματα, ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Διεκδικεί τίτλους και παίζει στην Ευρώπη. Και η ζωή είναι καλύτερη απ' ότι στην Ολλανδία".

Η κουβέντα πήγε στα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Μπιάρσμιρ τόνισε: " Είμαι χαρούμενος που είπα στη φίλη μου και στην κόρη μου να μείνουν σπίτι. Όταν άρχισαν να πέφτουν οι μολότοφ και τα καπνογόνα, εμείς είχαμε απομακρυνθεί".

Όσον αφορά τη μη συμμετοχή του στην ενδεκάδα την Κυριακή, την απέδωσε σε επιλογή της τελευταίας στιγμής από τον Φερέιρα: " Όλη την εβδομάδα έπαιζα με τους βασικούς στις προπονήσεις, αλλά την τελευταία στιγμή ο προπονητής άλλαξε τις σκέψεις του. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα στο κορυφαίο επίπεδο".

Τέλος, ο Μπιάρσμιρ μίλησε για το μέλλον του στην Παιανία: " Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο και σκοπεύω να το εξαντλήσω. Εάν ο Παναθηναϊκός μου προσφέρει μία επέκταση συμβολαίου, θα σκεφτώ σοβαρά να την αποδεχτώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ