ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Πράνιτς, ανεβάζει ρυθμούς ο Μπαϊράμι

Μπήκε ο Πράνιτς, ανεβάζει ρυθμούς ο Μπαϊράμι
INTIME SPORTS

Ο Εμίρ Μπαϊράμι πήρε την Δευτέρα το πρωί μέρος σε όλο το πρόγραμμα και το απόγευμα γυμνάστηκε πιο χαλαρά ενώ ο Πράνιτς έβγαλε και τις δυο προπονήσεις και δήλωσε πανέτοιμος.

Από τους Εμίρ Μπαϊράμι και Ντάνιελ Πράνιτς ήρθαν τα ευχάριστα στις προπονήσεις της Δευτέρας ενώ ο Γιάννης Αναστασίου το απόγευμα έδωσε ανάσες σε πέντε πράσινους.

Συγκεκριμένα ο Μπαϊράμι πήρε μέρος σε όλη την πρωινή προπόνηση την Δευτέρα που είχε αρκετή ένταση ενώ το απόγευμα γυμνάστηκε πιο χαλαρά και δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα που είχε διάρκεια 40 λεπτών και δεν είχε ανάλογη ένταση.

Σε αντίθεση ο Ντάνιελ Πράνιτς γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς πρωί και απόγευμα και την Τετάρτη θα δώσει το παρών στο φιλικό με τον Ατρόμητο παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου.

Σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να δώσει ανάσες και δεν πήραν μέρος στην απογευματινή προπόνηση αυτή ήταν οι Μπεργκ, Πέτριτς, Ζέκα, Ατζαγκούν και Μέντες.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση το πρωί περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, κατοχή μπάλας, αμυντική λειτουργία, τεχνική και δίτερμα.

Ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα είχε δουλειά για την κάθε γραμμή ξεχωριστά πρόγραμμα με τους παίκτες να χωρίζονται σε τρία γκρουπ και να δουλεύουν σε αμυντική λειτουργία, ανάπτυξη, ένας εναντίον ενός και τελειώματα.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι μάλιστα μετείχε για πρώτη φορά ο Χενκ Χέντερ ο οποίος ανέλαβε την εκγύμναση των μέσων του τριφυλλιού την ώρα που οι Βονόρτας, Ρούτερ δούλευαν με τους αμυντικούς και ο Γιάννης Αναστασίου είχε υπό την επίβλεψη του τους επιθετικούς του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι την Τρίτη θα προπονηθούν το πρωί ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο. Την Πέμπτη θα υπάρξει προπόνηση και την Παρασκευή ρεπό και από το Σάββατο οι πράσινοι θα μπουν στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ