ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Κουίνσι, στην Παιανία και ο Λέτο

Μπήκε ο Κουίνσι, στην Παιανία και ο Λέτο
INTIME SPORTS

Ο Κουίνσι πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στην διάθεση του Φερέιρα για το ματς με τον Ατρόμητο ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο έδωσε το παρών στην Παιανία και την Τετάρτη θα αναχωρήσει και πάλι για την Ιταλία.

Με όλα τα όπλα στην φαρέτρα του θα μπει στην μάχη των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε την Δευτέρα στην επιστροφή στις προπονήσεις και τον Κουίνσι Οβόσου να μπαίνει στο πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται από τον 65χρονο τεχνικό είναι ο Γιώργος Ιωαννίδης ο οποίος ναι μεν έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε αλλά συνεχίζει να προπονείται μόνος τους.

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Κουίνσι Οβούσου να προπονείται κανονικά, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Εφόσον ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας την Τρίτη, τότε θα συμπεριληφθεί στην 18άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Τετάρτη.

Αντίθετα, ο Γιώργος Ιωαννίδης συνέχισε να προπονείται μόνος του και δεν υπολογίζεται. Στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Στην Παιανία ο Λέτο

Από εκεί και πέρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε και ο Σεμπάστιαν Λέτο εκπλήσσοντας ευχάριστα τους συμπαίκτες του. Ο Αργεντινός εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους μετά από αρκετές ημέρες, λόγω της απουσίας του στην Ιταλία.

Ο "Σέμπα" δέχτηκε ερωτήσεις για την κατάσταση της υγείας του και απάντησε ότι αισθάνεται καλά και πως θεωρεί ότι τελικά θα αποφύγει το χειρουργείο. Ενώ φυσικά είχε και τετ α τετ με τον γιατρό του Τριφυλλιού. Ο Αργεντινός βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι του λείπει το ποδόσφαιρο, όπως ανέφερε στους συμπαίκτες του.

Ο Λέτο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ο Αργεντινός θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και την Τετάρτη, οπότε και θα επιστρέψει στην Μπολόνια για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα δώσει το παρών στα βραβεία της Σούπερ Λιγκ τα οποία είναι προγραμματισμένα για την Πέμπτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ