ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκαν Πράνιτς, Σπυρόπουλος

Μπήκαν Πράνιτς, Σπυρόπουλος
Πράνιτς πανηγυρική INTIME SPORTS

Στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου οι δυο παίκτες που λόγω ίωσης δεν ταξίδεψαν στα Γιάννινα. Επιστροφή και για Κουτρουμπή που εξέτισε την τιμωρία του.

Ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου την Τετάρτη (19/3) δεν δίνει την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα στον Γιάννη Αναστασίου να δώσει ρεπό στους παίκτες του. Οι πράσινοι την Δευτέρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΟΦΗ με τον 41χρονο τεχνικό να γυμνάζει σε δυο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του.

Οι πράσινοι βρέθηκαν το πρωί στο Κορωπί και όσοι αγωνίστηκαν στα Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κυκλοφορίας και τελειώματα.

Στα θετικά για τον Αναστασίου το γεγονός ότι οι Πράνιτς και Σπυρόπουλος τέθηκαν στην διάθεση του και προπονήθηκαν κανονικά ενώ ο 41χρονος τεχνικός υπολογίζει και στον Κουτρουμπή ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Λαγός ο οποίος έπαθε μια κάκωση στο γόνατο και θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων για σχεδόν δυο εβδομάδες ενώ Πέτριτς και Μπαϊράμι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ