ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπερίσα: "Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία"

Μπερίσα: "Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία"
INTIME SPORTS

Ο Εμίρ Μπερίσα ήταν ένα από τα κέρδη του Γιάννη Αναστασίου στο φιλικό με την ΑΕΚ πετυχαίνοντας ένα όμορφο τέρμα και δήλωσε πως ο προπονητής θα κρίνει το πότε θα είναι σε θέση να παίξει.

Να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που του δίνεται θέλει ο Εμίρ Μπερίσα ο οποίος πέτυχε ένα από τα δυο πράσινα γκολ στο φιλικό με την ΑΕΚ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι είναι πλέον στο χέρι του προπονητή του αν θα του δώσει ευκαιρίες στην συνέχεια.

Ο νεαρός φορ των πράσινων είπε χαρακτηριστικά:

"Ήταν πολύ καλό που έπαιξα και κατάφερα να σκοράρω, σίγουρα με έκανε χαρούμενο το γκολ. Εγώ προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που έχω. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του προπονητή το πότε και αν θα με χρησιμοποιήσει ξανά".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει μεταγραφή επιθετικού:
"Αυτό είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να το σχολιάσω. Δουλειά μου είναι να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου".

Μέντες: "Καλό τεστ για εμάς"

Από την πλευρά του ο Μέντες υποστήριξε πως το φιλικό με την ΑΕΚ έδωσε την ευκαιρία στους πράσινους για δοκιμές όπως το 5-3-2 που δοκίμασαν οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης ο Ολλανδός άσος μίλησε και για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Μόσχας όπου το τριφύλλι θα πάει για ότι καλύτερο παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.

Χαρακτηριστικά ο Μέντες υποστήριξε:

"Θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι για εμάς που το είδαμε σαν ένα τεστ στο πρώτο μέρος γιατί παίξαμε με ένα σύστημα με το οποίο δεν είχαμε παίξει ξανά και χάσαμε 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε με ένα πιο γνωστό σύστημα σε εμάς, με πιο σύνηθες τρόπο και πετύχαμε κάποια τέρματα".

Για την μη διεξαγωγή των αγώνων:
"Σίγουρα είναι αρνητικό και θέλουμε να παίζουμε επίσημα παιχνίδια. Μας χρειάζονται. Σήμερα δώσαμε ένα φιλικό όπου κάθε παίκτης έπαιξε από ένα 45λεπτο με μικτές ομάδες προκειμένου όλοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι αρνητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια".

Για τις δυνατότητες της ΑΕΚ:
"Αναμφισβήτητα ήταν ένα δύσκολο φιλικό. Η ΑΕΚ έχει μια δυνατή ενδεκάδα εμείς παίξαμε με ένα μεικτό σύνολο και στα δυο ημίχρονο. Η ΑΕΚ παίζει μόνιμα στην Football League και ήθελε να τα δώσει όλα για να κερδίσει".

Για την αναμέτρηση με την Ντιναμό:
"Εμείς δεν διεκδικούμε κάτι από το παιχνίδι με την Ντιναμό γιατί έχουμε αποκλειστεί. Αλλά είμαστε στον Παναθηναϊκό και δεν θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν με μόλις ένα βαθμό. Θα πάμε στην Ρωσία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίος θα μας βοηθήσει όχι τόσο φέτος αλλά την επόμενη σεζόν. Τώρα το ποιος θα παίξει και το τι θα επιλέξει ο προπονητής μας δεν μπορώ να το ξέρω".

Στιλ: Έπρεπε να πάρουν χρόνο όλα τα παιδιά"

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ δήλωσε για την αναμέτρηση:

"Ήταν μια καλή άσκηση για εμάς και ήταν καλό λόγω του ότι δεν παίζουμε παιχνίδια το τελευταίο διάστημα και ήταν καλό γιατί έρχεται μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια. Οπότε έπρεπε και τα παιδιά που δεν παίζουν πολύ να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν τις δυνατότητες τους"

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:
"Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρωτάθλημα σίγουρα μας προβληματίζει και δεν είναι καλό. Εμείς όμως έχουμε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την Πέμπτη και στρέφουμε την προσοχή μας εκεί. Μετά το ευρωπαϊκό ματς που θα έχει και πάλι πρωτάθλημα θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από τα ματς για να δούμε που θα φτάσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ