ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπερίσα: "Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω"

Μπερίσα: "Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω"
INTIME SPORTS

Ο Βαλμίρ Μπερίσα μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως αισθάνεται ήδη μια χαρά στο τριφύλλι και σύντομα θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Βαλμίρ Μπερίσα πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με το Τριφύλλι στο στήθος. Ο νεαρός επιθετικός δεν είχε καλή απόδοση όπως δήλωσε ο ίδιος, όμως εξέφρασε την πεποίθηση ότι στην πορεία της σεζόν θα είναι καλύτερος.

“Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Αγωνίστηκα για 75 λεπτά και νομίζω ότι πήγα αρκετά καλά. Δεν σκόραρα, αλλά ήταν μόλις το πρώτο ματς και το σημαντικό είναι πως δουλέψαμε καλά μέσα στο γήπεδο”.

Πως αισθάνεσαι μετά από δύο εβδομάδες στο σύλλογο;
“Νιώθω πολύ καλά. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Με έχουν κάνει όλοι να νιώθω άνετα στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό”.

Τι σου ζήτησε ο κ. Αναστασίου πριν μπεις στο γήπεδο;
“Αυτό που μου είπε είναι πως πρέπει να είμαι χαλαρός και να διασκεδάσω το παιχνίδι. Και φυσικά να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου”.

Νομίζεις ότι θα καταφέρεις να προσφέρεις κάποια γκολ στον κόσμο του Παναθηναϊκού; “Σίγουρα! Απλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο ακόμα γιατί είμαι νέος εδώ. Δεν ήταν πολύ καλό το παιχνίδι που έκανα, αλλά πιστεύω ότι στα επόμενα θα είμαι πολύ καλύτερος”.

Πόσο χρόνο θα χρειαστείς για να βρεθείς στο 100%;
“Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Ένιωσα καλά στο γήπεδο. Είχα μία καλή κεφαλιά προς το τέρμα, η οποία δεν έγινε γκολ. Την επόμενη φορά θα είναι γκολ, οπότε πιστεύω ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πανέτοιμος για να προσφέρω”.

Είπε όχι στην Εθνική Σουηδίας

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός φορ τις προηγούμενες μέρες και μετά από συζήτηση που είχε με τον προπονητή του στην Εθνική Σουηδίας του ζήτησε να μην τον καλέσει για τα φιλικά της U-19 της πατρίδας του προκειμένου να μείνει στο τριφύλλι και να δουλέψει.

Γνωρίζει και ο ίδιος ότι πρέπει να μάθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το παιχνίδι των συμπαικτών του και να δουλέψει ακόμα σκληρότερα ώστε να βοηθήσει αν χρειαστεί το τριφύλλι.

Άλλωστε από την στιγμή που έχει τραυματιστεί ο Μπεργκ και θα μείνει εκτός για δυο μήνες είναι η ευκαιρία που πρέπει να την αρπάξει από τα μαλλιά και να την εκμεταλλευτεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ