ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Υπάρχουν θέματα προς διευθέτηση με τον Παναθηναϊκό"

Μπεργκ: "Υπάρχουν θέματα προς διευθέτηση με τον Παναθηναϊκό"

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε και πάλι για την προοπτική του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στην Σουηδία ενώ επανέλαβε πως δεν θέλει να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του.

Την Τρίτη το βράδυ ο Μάρκους Μπεργκ ειδοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι παίρνει την ελευθέρας του από το Αμβούργο και έρχεται στην Αθήνα.

Το ίδιο σημείωσε μιλώντας και σε δημοσιογράφους στην Σουηδία την Τετάρτη τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί επιλογή για αυτόν αλλά σημείωσε πως έρχεται για να συζητήσει και να διευθετηθούν κάποια θέματα ενώ σημείωσε πως δεν θέλει να επιστρέψει τώρα στην Σουηδία: «Είναι μια επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός, αλλά υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Δεν θέλω να επιστρέψω στη Σουηδία, αν και αγαπώ τη Γκέτεμποργκ».

Όσο για την συμπεριφορά του Αμβούργου στο πρόσωπό του:
«Διάβασα στις εφημερίδες ότι δεν ανήκω πλέον στην πρώτη ομάδα του Αμβούργου και πως πρέπει να προπονούμαι με τη δεύτερη ομάδα. Αυτό με δυσαρεστεί έντονα και είναι αντιεπαγγελματικό από την πλευρά της ομάδας. Όμως αυτό μάλλον συμβαίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Ο Μπεργκ μάλιστα παρουσιάστηκε σίγουρος για τον εαυτό του:
«Ξέρω πως μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν το έδειξα σε όλα τα παιχνίδια με τη φανέλα του Αμβούργου».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ