ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό"

Μπεργκ: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι αισθάνεται φανταστικά για την εξασφάλιση της συμμετοχής στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League!

Ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκό έστειλε ο Μάρκους Μπεργκ, αφού εξέφρασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πρόθεση του να συνεχίσει στην ομάδα και να παραμείνει στην Αθήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League: "Είναι φανταστικό ότι τερματίσαμε πρώτοι. Έχουμε κάνει μία φανταστική σεζόν και είμαστε χαρούμενοι. Όταν ήρθα ήξερα ότι είμαστε μία νέα ομάδα αλλά δουλέψαμε και πετύχαμε σπουδαία πράγματα".

Για τις προσωπικές του επιδόσεις: "Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο, για την ομάδα και τώρα είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε".

Για τις αυξημένες απαιτήσεις που θα υπάρχουν τη νέα σεζόν: "Οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Θα είναι μία νέα σεζόν και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε καθε αγώνα για το καλύτερο".

Για το αν θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, όπου ο κόσμος τον λατρεύει: "Ναι, φυσικά, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Χαίρομαι που θα παίξω με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη".

Καπίνο: "Μεγάλο κατόρθωμα!"

Ενθουσιασμένος με την κατάληξη της σεζόν για τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Στέφανος Καπίνος, ο οποίος αφού εξέφρασε την περηφάνια του για την ομάδα του Τριφυλλιού, δεν έκρυψε την επιθυμία του να διεκδικηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή γκολκίπερ:

Για την επίτευξη του στόχου του Champions League: "Είμαι περήφανος γι’ αυτά που καταφέραμε. Επιστρέψαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μαζί με την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μεγάλο κατόρθωμα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Παίξαμε πολύ καλή μπάλα και πετύχαμε τους στόχους μας".

Για το ότι ο κόσμος ζήτησε την επάνοδο στο θρόνο του πρωταθλητή: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που του αρμόζει να είναι πρωταθλητής. Θα δουλέψουμε σκληρά και μεθοδευμένα για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Για την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου. Τώρα ελπίζω να πάω και στη Βραζιλία".

Δώνης: "Μέρα χαράς!"

Στην πρώτη του σεζόν στην επαγγελματική ομάδα, ο Χρήστος Δώνης κατάφερε πολλά σε ατομικό επίπεδο και πέτυχε μαζί τους συμπαίκτες του τους στόχους που είχαν τεθεί. Για αυτό, ο νεαρός χαφ εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League: "Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό ότι επιστρέφουμε στην Ευρώπη. Είναι μέρα χαράς. Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω να δώσουμε μία ανάλογη συνέχεια".

Για τον κόσμο και τη στήριξη του: "Ήταν καταπληκτικοί όλοι τους. Στις χαρές και στις λύπες μαζί μας και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ