ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπέργκ: "Όλα για την κούπα"

Μπέργκ: "Όλα για την κούπα"
INTIME SPORTS

Ο Μπεργκ σε μια ακόμη αναμέτρηση χρίστηκε σκόρερ με την φανέλα του Τριφυλλιού και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε δυο γκολ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ οδηγώντας τους πράσινους στην πρόκριση και τα γκολ του τον έχρισαν αυτομάτως και MVP του αγώνα. Μετά το τέλος του ματς με τους κρητικούς παρέλαβε το βραβείο του και μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας πως η πρόκριση ήρθε μετά από ομαδική δουλειά ενώ τόνισε πως οι πράσινοι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το τρόπαιο.

"Η ομάδα συνολικά έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε όλοι με πάθος και καρδιά και πήραμε μεγάλη πρόκριση. Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς αμφισβητήθηκε, όμως εμείς πιστεύαμε στους εαυτούς μας και αποδείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε" είπε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός.

Στη συνέχεια ο άσος του Τριφυλλιού τόνισε: "Πιστεύω πως κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Δεν έχει σημασία που πέτυχα δύο γκολ. Η δουλειά ήταν ομαδική. Πήραμε δίκαιη πρόκριση και στον τελικό θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι θα καταφέρουμε".

Αποθέωσαν τον κόσμο Ζέκα και Μέντες

"Ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν συγκλονιστικός κι μας έσπρωξε στην πρόκριση. Πιστεύω να τους κάναμε χαρούμενους" είπε αρχικά ο Ζέκα. Από την πλευρά του ο Μέντες ανέφερε: "Καταπληκτικός ο κόσμος. Μια από τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς. Το θέλαμε πολύ και πιστεύω να το χάρηκε κι ο κόσμος".

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας ο Ζέκα τόνισε: "Είναι αλήθεια ότι πάμε βήμα βήμα. Προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο. Θέλουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους που βάζουμε κάθε φορά. Αυτή τη φορά ήταν στόχος ο τελικός κι τον πετύχαμε".

Ο Μέντες από την πλευρά του υπογράμμισε: "Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες. Το δείχνει όσο προχωράει η σεζόν και φτάνει στο τέλος. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε στο φινάλε αλλά είναι σίγουρο πως στον τελικό θα είμαστε έτοιμοι 100% να τα δώσουμε όλα".

Όσο για το τι θέλει ο ένας από τον άλλο ενόψει τελικού, ο Μέντες απευθυνόμενος στον Ζέκα δήλωσε: "Θέλω να σκοράρεις γιατί είσαι ο αρχηγός" και ο Ζέκα με τη σειρά του μιλώντας στον συμπαίκτη του τόνισε: "Εσύ να σκοράρεις επειδή δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα. Και σήμερα έχασες κι ευκαιρία" με τους δύο παίκτες να ξεσπούν σε γέλια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ