ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Να βελτιωθώ κι άλλο"

Μπεργκ: "Να βελτιωθώ κι άλλο"
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, την βελτίωση που περιμένει στη συνέχεια και υποσχέθηκε πολλά γκολ

"Έχω καλή αίσθηση από την πρώτη μας εμφάνιση, κάναμε μια καλή αρχή. Υπήρχε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και ήθελα να παίξω. Σίγουρα είχαμε άγχος, θέλαμε τη νίκη κι ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε, όμως, δείξαμε πως θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα καταφέρουμε.

Πιστεύω πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια και θα πετύχουμε τους στόχους μας", είπε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός στην NOVA και συνέχισε:

"Προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι καλύτερος και να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα. Πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος από σήμερα την επόμενη φορά κι αν όλα πάνε καλά, να σκοράρω ξανά. Δεν ξέρω πότε θα είμαι 100% έτοιμος, ευελπιστώ όμως να μην έχω προβλήματα και να βελτιώνομαι έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για το αν ο Παναθηναϊκός θέλει χρόνο για να βελτιωθεί: "Ελπίζω να βελτιωθούμε, να γνωριστούμε καλύτερα γιατί είμαστε μια νέα ομάδα και να είμαστε όλοι μαζί σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι με τα παιχνίδια θα γινόμαστε καλύτεροι και θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε με επιτυχία στο μέλλον".

Ενώ για το αν στοχεύει στην κλήση στην Εθνική της χώρας του μέσω του Παναθηναϊκού: "Πάντα έχω στο μυαλό μου να καταφέρω να παίξω στην Εθνική μου ομάδα, όμως, το πιο σημαντικό είναι να πάω καλά εδώ και να βοηθήσω όσο μπορώ τον Παναθηναϊκό.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα είμαι σε θέση να ελπίζω και για την επιστροφή μου στην Εθνική Σουηδίας".

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να στοχεύσει ψηλά στο πρωτάθλημα: "Είμαστε μια νέα ομάδα, πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλά και να βελτιωθούμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και σκοπεύουμε να προσπαθήσουμε όσο γίνεται για να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό".

Κουτρουμπής: "Θα τα πάμε καλύτερα στο μέλλον"

" Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση και τα καταφέραμε. Ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πετύχαμε δύο γκολ. Θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια στην προετοιμασία, αλλά σήμερα βελτιωθήκαμε.

Ο κόσμος ήταν υπέροχος όπως και στο ματς με τη Λάτσιο στάθηκε στο πλευρό μας και ελπίζουμε να τον έχουμε και στα επόμενα".

Για τον Πανιώνιο, είπε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πάμε να κερδίσουμε".

Μαρινάκης: "Σημαντικός παράγοντας ο κόσμος μας"

"Είμαι χαρούμενος για το πρώτο επίσημο ματς μου στη Λεωφόρο. Ο κόσμος ήταν θαυμάσιος και ήταν σημαντικός παράγοντας για τη νίκη. Μας βοήθησε και πιστεύω ότι θα το κάνει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Μας βοήθησε και η αποβολή του Παναιτωλικού. Από εκεί και πέρα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και φτάσαμε στη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ