ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Μπορούσαμε να νικήσουμε"

Μπεργκ: "Μπορούσαμε να νικήσουμε"

Ο Μπεργκ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να νικήσει αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Τούμπας. Τι είπε ο Καρέλης.

Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αϊντχόφεν με 2-3 για την 4η αγωνιστική του Europa League.

"Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Τα πάντα είναι θέμα τερμάτων. Εμείς βάλαμε δυο, αυτοί τρία. Όλα είναι εύκολα να τα πούμε μετά το ματς, αλλά είναι δύσκολο να τα αναλύσουμε. Η PSV έπαιξε πολύ επιθετικά σίγουρα, αλλά όπως είπα όλα είναι θέμα τερμάτων. Υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, εκείνοι όμως είχαν το προβάδισμα στα τέρματα και προφανώς είμαστε απογοητευμένοι" είπε αρχικά ο Μπεργκ.

Στη συνέχεια ο φορ του Τριφυλλιού συμπλήρωσε: "Αν είχαμε νικήσει θα είχαμε πιθανότητες. Ήταν μεγάλη ήττα στην έδρα της Εστορίλ, όμως είχαμε την ευκαιρία και απόψε".

Για το ντέρμπι της Τούμπας, τόνισε: "Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να κάνουμε τα πάντα να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα το συντομότερο δυνατό και να αφοσιωθούμε στο επόμενο ματς".

Καρέλης: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια"

Ο Νίκος Καρέλης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την PSV αλλά και στην επόμενη μέρα για το Τριφύλλι.

''Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήμασταν πίσω στο σκορ, κρίθηκαν όλα στη λεπτομέρεια, ηττηθήκαμε και δεν περνάμε στην επόμενη φάση''είπε αρχικά ο Καρέλης.

Στη συνέχεια ο επιθετικός του Τριφυλλιού συμπλήρωσε: ''Ήμασταν μπροστά σκορ στην έδρα μας έπρεπε να κρατήσουμε το προβάδισμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Το κρίσιμο σημείο ήταν η ισοφάριση αλλά και το τρίτο γκολ βεβαίως''.

Όσον αφορά την συνέχεια της σεζόν, ο Καρέλης ξεκαθάρισε: ''Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, δεν τα καταφέραμε, κοιτάζουμε μπροστά. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ