ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Κατάλαβα ότι κάτι έσπασα"

Μπεργκ: "Κατάλαβα ότι κάτι έσπασα"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ περιέγραψε τη στιγμή του τραυματισμού του στο ματς με τον Λεβαδειακό και εξέφρασε τα δυσάρεστα συναισθήματα του για το περιστατικό.

Το στιγμιότυπο του τραυματισμού του Μάρκους Μπεργκ στο 53' του παιχνιδιού Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός ξεχώρισε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα κρατήσει τον Σουηδό για περίπου τρεις μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μερικές ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης το πρωί της Δευτέρας, ο 28χρονος στράικερ μίλησε στη σουηδική ιστοσελίδα Aftonbladet για το περιστατικό.

Αρχικά, περιέγραψε τη φάση και τόνισε ότι συνειδητοποίησε άμεσα ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά: "Ο αμυντικός με έσπρωξε και έπεσα πάνω στον ώμο μου. Άκουσα το "κρακ" και κατάλαβα πως κάτι έσπασα! Οι εξετάσεις, λίγο αργότερα, επιβεβαίωσαν τους φόβους μου για κάταγμα".

Κατόπιν, εξέφρασε την πικρία του για τη δυσάρεστη εξέλιξη της υγείας του και για τις απότομες μεταβολές στο άθλημα: "Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, φαίνεται πως δεν μπορείς να είσαι για πολύ καιρό ευτυχισμένος. Αυτός ο τραυματισμός, ήρθε για να μου το θυμίσει. Αισθάνομαι πολύ άσχημα με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη".

Πάντως, το γεγονός ότι ο Μπεργκ βρήκε το κουράγιο να μιλήσει για τον τραυματισμό του προτού καλά συμπληρωθεί ένα τρίωρο, δείχνει ότι διαθέτει τα ψυχικά αποθέματα ώστε να τον ξεπεράσει και να επανέρθει δυνατός. Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ