ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα"

Μπεργκ: "Ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τόσο ο Μάρκους Μπεργκ όσο και οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκαν στο πέναλτι που δεν έδωσε ο Ιταλός διαιτητής ενώ ο Σουηδός υποστήριξε πως δεν έπρεπε να ακυρωθεί ούτε το γκολ που σημείωσε.

Οι αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης με την Θέλτα και κυρίως ο μη καταλογισμός του πέναλτι στο 67' στον Ιμπάρμπο επηρέασε την εξέλιξη του ματς σύμφωνα με τον Μάρκους Μπεργκ αλλά και τους υπόλοιπους πράσινους όπως ανέφεραν στις δηλώσεις τους.

Ο Σουηδός από την πλευρά του υποστήριξε ότι δεν έπρεπε να ακυρωθεί ούτε το γκολ που σημείωσε καθώς δεν ήταν φάουλ ενώ τόσο ο Ιμπάρμπο όσο και ο Λεντέσμα έκαναν λόγο για πέναλτι στην φάση του 67' λεπτού.

Αρχικά ο Μπεργκ είπε: "Πρώτα απ' όλα να πω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Για τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε κόντρα στην Θέλτα. Είναι πολύ μεγάλη η απογοήτευση.

Σίγουρα οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το παιχνίδι. Υπήρχε πέναλτι στην φάση του Ιμπάρμπο ενώ έδωσε και ένα πολύ εύκολο φάουλ στο γκολ που πέτυχα. Δεν θα έπρεπε να το δώσει για μένα δεν είναι φάουλ". Και συνέχισε λέγοντας: "Και εμείς βέβαια χάσαμε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να τελειώσουμε το ματς".

Ιμπάρμπο: "Μου λένε ότι ήταν πέναλτι"

Πρωταγωνιστής στη φάση του 67' ήταν ο Ιμπάρμπο ο οποίος δεν θέλησε να πάρει ο ίδιος θέση για το πέναλτι λέγοντας: "Παίξαμε πάρα πολύ καλά και είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Δεν θα κρίνω εγώ τον διαιτητή γιατί δεν μου αρέσει να σχολιάζω τον διαιτητή, ωστόσο όπως μου είπαν κάποιοι φίλοι ήταν πέναλτι. Εγώ κάνω τη δική μου δουλειά και αυτός τη δική του. Βλέποντας ξανά το παιχνίδι ενδεχομένως να βγάλει τα συμπεράσματα του".

Ο Κολομβιανός τόνισε στη συνέχεια: "Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι να δούμε το παιχνίδι της Κυριακής και να επιστρέψουμε στις νίκες".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Λεντέσμα με τον Αργεντινό να σημειώνει: "Δεν το έχω δει καλά αλλά οι συμπαίκτες μου μου είπαν ότι ήταν πέναλτι".

Από την πλευρά του ο Βιγιαφάνιες μίλησε για ανθρώπινο λάθος λέγοντας: "Άνθρωπος είναι και ο διαιτητής, μπορεί να έχει κάνει και λάθος. Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε πολλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να είχαμε πετύχει ένα γκολ".

Ζέκα: "Να κρατήσουμε την καλή μας εμφάνιση"

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο Ζέκα ο οποίος σημείωσε:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα. Κάναμε ευκαιρίες και όταν δεν σκοράρεις αυτό στοιχίζει. Παίξαμε καλά αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα αυτοί έκαναν γκολ τις ευκαιρίες τους. Έπρεπε να σκοράρουμε δεν το πετύχαμε, πρέπει όμως να συνεχίσουμε".

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του σημειώνοντας: "Ήμασταν καλοί, πρέπει να το κρατήσουμε. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση. Έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο παιχνίδι να επικεντρωθούμε σε αυτό και όταν έρθει η ώρα να παίξουμε πάλι στην Ευρώπη να το δούμε τότε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ