ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Ξυπνήσαμε, σκοράραμε και τελειώσαμε το ματς"

Μπεργκ: "Ξυπνήσαμε, σκοράραμε και τελειώσαμε το ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στα αποδυτήρια "ξύπνησαν" τους πράσινους που παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και καθάρισαν την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στα play off του Europa League παίζοντας πολύ καλά για μισή ώρα στο δεύτερο μέρος και με τον Μάρκους Μπεργκ να βρίσκει δίχτυα και να σκοράρει σε ένα ακόμη γήπεδο της Σουηδίας. Ο σκόρερ των πράσινων μετά το τέλος του ματς μίλησε για τη νίκη-πρόκριση του τριφυλλιού και φυσικά το γκολ του:

"Ήταν ένα όμορφο γκολ και κυρίωςμία σημαντική νίκη για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε κάπως, αιφνιδιαστήκαμε και από τον αγωνιστικό χώρο και η ΑΪΚ μας πίεσε με κάποιες στημένες φάσεις.Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και μετά το γκολ το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε".

Πως αλλάξατε εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο;
"Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να ξυπνήσουμε, ακούσαμε τα λόγια του προπονητή. Η ΑΪΚ είναι καλή ομάδα, αλλά έπρεπε να δείξουμε την ανωτερότητά μας και το δείξαμε. Ήταν σημαντικό το πρώτο γκολ και μετά μπορούσαμε να ηρεμήσουμε".

Συνεργάστηκες καλά με τον Ιμπάρμπο σε ένα ακόμη ματς;
"Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχα κάποιον από πίσω μου. Ο Λουντ έπαιζε πολύ καλά τακτικά, όταν ήρθε και η κίνηση του Ιμπάρμπο συνδυαστήκαμε καλά και τελικά φτάσαμε και σε ένα όμορφο γκολ".

Έχεις προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο;
"Δεν έχω ιδέα με ποιους μπορούμε να παίξουμε. Εγώ πιστεύω πως θα βελτιωθούμε σημαντικά και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα στα παιχνίδια του επόμενου γύρου, αξιοποιώντας το χρόνο που έχουμε στη διάθεση μας μέχρι τότε. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στους ομίλους του Europa League".

ΛΟΥΝΤ: "Μετά το γκολ λυθήκαμε"

Και ο Ρόμπιν Λουντ από την πλευρά του στάθηκε στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού ενώ μίλησε και για τον συνθετικό χλοοτάπητα που επηρέασε τους πράσινους:

"Ήταν ένα σημαντικό γκολ. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το γκολ λυθήκαμε και παίξαμε πολύ καλύτερα".

Σας επηρέασε το συνθετικό χορτάρι;
" Είναι διαφορετικά τα πράγματα σε αυτό το τερέν. Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα στο ξεκίνημα, αλλά το θέμα είναι πως καταφέραμε να το διαχειριστούμε και να πάρουμε την πρόκριση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ