ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Κατανοούμε την απογοήτευση του κόσμου"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ υποστήριξε πως ο αποκλεισμός από το Κύπελλο γέμισε μεγάλη απογοήτευση τους πράσινους αλλά στόχος είναι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και το πως οι πράσινοι θα παρουσιαστούν ενωμένοι στα play off.

Ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε στο ματς με την ΑΕΛ και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, έστω και με ένα τέρμα όπου ο Σουηδός ουσιαστικά έμεινε ακίνητος. Με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 22 τέρματα και κατέκτησε με διαφορά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σουηδός άσος μίλησε για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, για την φετινή παραγωγική του σεζόν και φυσικά για τη νίκη επί της ΑΕΛ.

Σε αυτό που στάθηκε βέβαια ήταν στην απογοήτευση του κόσμου του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ δήλωσε ότι θέλει την πρωτιά στα play off και το καλό εισιτήριο.

"Είναι όμορφο συναίσθημα να είσαι πρώτος σκόρερ. Τελευταία η ομάδα πήγαινε καλά με εξαίρεση όμως το παιχνίδι Κυπέλλου που μας γέμισε με απογοήτευση. Από εκεί και πέρα, έρχονται τα πλέι οφ, όπου πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμη και την πρωτιά".

Για το αν βγήκε αντίδραση απόψε:
"Η ήττα και ο αποκλεισμός βρίσκονται ακόμη στο μυαλό μας όμως είμαστε επαγγελματίες. Σήμερα κερδίσαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς που έπρεπε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ".

Για το γεγονός ότι δήλωσε άδειος και πως θα ξεπεράσουν τον αποκλεισμό:
"Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Πληρωνόμαστε για αυτό που κάνουμε. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για όλους μας, αλλά αυτό που κοιτάμε είναι να πάμε καλύτερα. Να είμαστε ενωμένοι στα πλέι οφ, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να πετύχουμε τον στόχο που θα μας γεμίσει ενέργεια".

Για το τι άλλαξε στην ομάδα σε σχέση με την αρχή της σεζόν:
"Κάνοντας μία μικρή αναδρομή σε αυτό που είχε συμβεί στην αρχή της σεζόν στόχος μας ήταν να παίξουμε στο Europa League. Το πετύχαμε αλλά χάσαμε πολλούς βαθμούς. Στη συνέχεια, η ομάδα άρχισε να παίζει καλύτερα και ο στόχος μας που ήταν να βγούμε στην Ευρώπη τον πετύχαμε. Στο πρωτάθλημα αν είχαμε καταφέρει να πάρουμε περισσότερους πόντους θα είχαμε καλύτερη θέση".

Για το γεγονός ότι έκανε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του:
"Και αυτό είναι δύσκολο να το αναλύσω. Δεν το πολυσκέφτομαι. Στους τελευταίους μήνες τα πήγα καλά όπως και η ομάδα. Έχω καλό προαίσθημα ότι θα πάμε καλύτερα. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα πάμε καλά και θα πάρουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:
"Ο καθένας μας κατανοούμε την απογοήτευση που υπάρχει στους φιλάθλους μας. Θα πρέπει να θέσουμε νέους στόχους και από εκεί και πέρα παίζοντας καλύτερα να ξαναγεμίσουμε το γήπεδο. Όταν το γήπεδο είναι γεμάτο δυσκολεύεται και ο αντίπαλος μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ