ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Και εγώ δέχτηκα φωτοβολίδες στο γήπεδο τους"

Μπεργκ: "Και εγώ δέχτηκα φωτοβολίδες στο γήπεδο τους"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους υποστήριξε πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κρίθηκε στο γήπεδο ενώ σε ερώτηση για τις ρίψεις φωτοβολίδων απάντησε ότι είναι κάτι συνηθισμένο στα ελληνικά γήπεδα και θύμισε τη συνέβη πέρυσι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου, μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ στη σουηδική «Aftonbladet». Ο επιθετικός των πράσινων δεν θέλησε να κρίνει την διακοπή του αγώνα και τόνισε ότι το ματς κρίθηκε μέσα στο γήπεδο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε αρχικά: «Δεν θέλω να κρίνω τη διακοπή του αγώνα. Αυτός κρίθηκε μέσα στο γήπεδο...».

Εν συνεχεία σε ερώτηση για τα επεισόδια και τις φωτοβολίδες απάντησε πως είναι κάτι συνηθισμένο στην Ελλάδα θυμίζοντας τι συνέβη πέρυσι στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την φωτοβολίδα που δέχτηκε ο ίδιος μετά τον πανηγυρισμό του:

«Αυτό είναι κάτι το συνηθισμένο πλέον εδώ. Δεν υπάρχουν πολλά μέρη στην Ευρώπη, όπου οι αγώνες θα συνεχίζονταν, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά εδώ για να διακοπεί ένας αγώνας.

Έχουμε ένα μικρό γήπεδο και ο κόσμος είναι πάρα πολύ κοντά. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι μεγαλύτερο, αλλά και πέρσι που σκόραρα εκεί δέχθηκα επίθεση με φωτοβολίδες και κροτίδες κι από τους δικούς τους οπαδούς».

Για την τοποθέτηση που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα αναφορικά με την στάση των πράσινων οπαδών σημείωσε:
«Ο προπονητής μας προσπαθεί να βοηθήσει. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας αλλά δεν πρέπει να ξεπερνούν τα όρια».

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με την μάχη του τίτλο τόνισε:
«Ήταν μεγάλη υπόθεση αυτή η νίκη, αφού κρατάει ζωντανές τις ελπίδες μας στη μάχη για τον τίτλο...».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ