ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Έχουμε καλή ομάδα, όλα είναι στο μυαλό μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης, Μάρκους Μπεργκ, μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε ότι οι πράσινοι πρέπει να ζητάνε περισσότερα από τους εαυτούς τους και να παίζουν καλύτερα. Τι ανέφερε ο Χουχούμης.

Η είσοδος του Μάρκους Μπεργκ στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης άλλαξε την εικόνα του Παναθηναϊκού προς το καλύτερο και ουσιαστικά η είσοδος του Σουηδού άσου ήταν αυτή που έδωσε την πρόκριση στο τριφύλλι. Δεν ήταν μόνο το γκολ και οι ασίστ του διεθνή στράικερ αλλά η εν γένει ηγετική του παρουσία σε όλο το δεύτερο μέρος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην κάμερα της "COSMOTE TV" για το ματς με τον Απόλλων, την πρόκριση αλλά και τις μεταπτώσεις των πράσινων στην απόδοση τους:

"Βάλαμε τους εαυτούς μας σε πολύ δύσκολη θέση στο πρώτο ημίχρονο με δυο εύκολα γκολ δεν παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Ο αντίπαλος μας έκανε τα πάντα καλά, έτρεχε περισσότερο, έπαιζε καλύτερα. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να τα δώσουμε όλα, κάναμε καλό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που βάλαμε τέσσερα γκολ και πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Αυτές οι τρομερές μεταπτώσεις στα παιχνίδια που οφείλονται, τι λείπει και βλέπουμε αυτή την εικόνα ακόμα και μέσα σε ένα παιχνίδι;
"Πολύ καλή ερώτηση και δεν έχω καλή απάντηση. Νομίζω ότι περισσότερο είναι μέσα στο κεφάλι μας. Είμαστε καλή ομάδα, καλοί παίκτες, καλό ρόστερ. Είχαμε παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν και θέλουν τον χρόνο τους για να έχουν περισσότερα παιχνίδι.

Πρέπει να ζητήσουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας και στο τελευταίο παιχνίδι να δούμε τι δεν κάνουμε καλά. Νικήσαμε στα δυο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους και να κερδίσουμε και την ΑΕΛ και να κάνουμε ένα καλό τελείωμα στις υποχρεώσεις μας πριν τις γιορτές και να είναι μια νέα καλή αρχή με το νέο προπονητή".

Χουχούμης: "Μόνοι μας φέραμε τον εαυτό μας σε πολύ δύσκολη θέση"

Ο Διαμαντής Χουχούμης μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ανατροπή και στην πρόκριση: "Μπήκαμε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να μπαίνει καλύτερα. Δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά στο ημίχρονο ανεβάσαμε το ηθικό μας και έγινε η ανατροπή. Μόνοι μας φέραμε τον εαυτό μας σε πολύ δύσκολη θέση. Ακόμα και στο δεύτερο μέρος που κάναμε την ανατροπή, φάγαμε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα και πάλι να είναι δύσκολο το ματς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ