ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Έπρεπε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες μας"

Μπεργκ: "Έπρεπε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού, ενώ ο Λούκα Αντέι κατευθύνεται προς την Έμπολι.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1 στο "Απόστολος Νικολαΐδης", που ωστόσο δεν κόστισε την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Αντρέα Στραματσόνι εστίασε στην αδυναμία των ποδοσφαιριστών του να σκοράρουν. Το ίδιο πρόβλημα εντόπισε και ο Μάρκους Μπεργκ, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες.

"Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και στο τέλος το πληρώσαμε. Προκριθήκαμε, αλλά σημασία έχει πως επιτρέψαμε στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως έπρεπε. Ενώ βγάλαμε αρκετές φάσεις, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κι εγώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν πήρα τις σωστές αποφάσεις, με αποτέλεσμα να χάσουμε τις ευκαιρίες" ήταν τα λόγια του Σουηδού επιθετικού.

Απομακρύνεται ο Αντέι

Όσο περνούν ημέρες και ο Αντρέα Στραματσόνι δεν εγκρίνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τη Σασούολο για τον 18μηνο δανεισμό του Λούκα Αντέι, τόσο ο ποδοσφαιριστής απομακρύνεται. Σύμφωνα με αναφορές στα ιταλικά ΜΜΕ στη διάρκεια της Πέμπτης (14/1) η Έμπολι άρχισε διαπραγματεύσεις με την Σασουόλο για τον διετή δανεισμό του 23χρονου στόπερ, στον οποίο θα προβλέπεται οψιόν αγοράς ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι γεγονός πως και ο Αντέι δεν είναι ευχαριστημένος από την αναμονή και εξετάζει άλλες επιλογές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ