ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μοναδικά προβλήματα οι Λουντ, Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Λουντ, Τελάντερ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Χωρίς κάποιο επιπλέον πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης όπως και τις προηγούμενες μέρες έτσι και την Παρασκευή δεν είχε στην διάθεση του τους Λουντ και Τελάντερ οι οποίοι και δεν υπολογίζονται.

Επίσης με την πρώτη ομάδα δεν γυμνάστηκαν και οι Μίγγος, Πίσπας, Μπουζούκης οι οποίοι το Σάββατο το πρωί θα παίξουν στο ματς με τον Πλατανιά για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20.

Στην διάρκεια της προπόνησης ο 48χρονος τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτική ενώ μετά την αρχική προθέρμανση οι πράσινοι δούλεψαν αρκετά και στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λουντ και Τελάντερ.

Αναφορικά με τα πλάνα για την ενδεκάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στο μυαλό του από τη στιγμή που δεν έχει επιπλέον προβλήματα και από τη στιγμή που οι παίκτες του είναι ξεκούραστοι να παρατάξει την συνήθη ενδεκάδα, ίσως με μια αλλαγή το πολύ. Εκτός και αν το Σάββατο, στην τελευταία προπόνηση των πράσινων, φανερώσει κάποια άλλη σκέψη του.

Άρα με βάση αυτά τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τους Ο. Βλαχοδήμο στο τέρμα, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπή και Χουλτ και τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζέκα, Κουρμπέλης. Την τετράδα των χαφ αναμένεται να συμπληρώσουν οι Βιγιαφάνιες, Εμποκού και στην επίθεση θα παίξουν οι Κλωναρίδης, Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ