ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίτινγκ, αλλαγές και αποχωρήσεις στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

Μίτινγκ, αλλαγές και αποχωρήσεις στην ακαδημία του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Βόκολος ενημέρωσε άπαντες στον Παναθηναϊκό για τη νέα βάση δεδομένων όπου θα καταχωρούνται τα πάντα για κάθε παίκτη στην πράσινη ακαδημία ενώ υπήρξαν ξαφνικές αλλαγές στην εκγύμναση των τμημάτων και αποχωρήσεις από την ομάδα Νέων.

Περισσότερο από μιάμιση ώρα κράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής η ενημέρωση από πλευράς του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Λεωνίδα Βόκολου προς όλους τους προπονητές αλλά και τους σκάουτ των πράσινων για τη νέα βάση δεδομένων πάνω στην οποία θα πρέπει να δουλεύουν άπαντες.

Το παρών στο μίτινγκ έδωσε πλην του Βόκολου και ο Τάκης Φύσσας ενώ το παρακολούθησαν ακόμα και οι προπονητές της πρώτης ομάδας και συγκεκριμένα οι Αναστασίου και Βονόρτας, όλοι οι προπονητές των τμημάτων υποδομής αλλά και όλοι οι σκάουτ που συνεργάζονται με το τριφύλλι.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων τους ανέλυσε πως λειτουργεί η νέα βάση δεδομένων και αξιολόγησης όλων των παικτών που υπάρχουν στην ακαδημία του τριφυλλιού αλλά και αυτών που τσεκάρουν οι πράσινοι σε όλη την Ελλάδα. Άπαντες θα έχουν τον δικό τους κωδικό προκειμένου να μπαίνουν να ενημερώνουν και να τσεκάρουν κάθε περίπτωση ώστε όλοι να γνωρίζουν το τι και πως για κάθε ποδοσφαιριστή που αφορά τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πλην του νέου τρόπου λειτουργίας της βάσης δεδομένων δεν θέλησε να πει τίποτα άλλο στους προπονητές της ακαδημίας και αρκέστηκε να απονείμει τα εύσημα στον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών Γιάννη Σαμαρά λέγοντας μεταξύ άλλων: "Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της δουλειά σας εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Αρμόδιος είναι ο Γιάννης Σαμαράς ο οποίος ξέρει αυτή τη δουλειά καλύτερα από τον καθένα".

Εσωτερικές αλλαγές

Από εκεί και πέρα στο κομμάτι των ακαδημιών του Παναθηναϊκού υπήρξαν και αλλαγές, εντελώς ξαφνικές, σε ότι έχει να κάνει με την εκγύμναση κάποιων τμημάτων και για τις οποίες ενημερώθηκαν άπαντες και επισήμως την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Σαμαράς για ορισμένες εσωτερικές αλλαγές σχετικά με τα αγωνιστικά τμήματα. Το γκρουπ της K-17 αποτελούμενο από παίκτες γεννημένους το 1998 και το 1999 που ήταν ενιαίο και το είχαν υπό την επίβλεψη τους οι Φραντζέσκος, Σίμος χωρίστηκε σε δυο γκρουπ.

Αυτό των "98αρηδων" την εκγύμναση των οποίων θα αναλάβουν οι Σαμαράς, Χέντερ και ερωτηματικό είναι ποιος θα αναλάβει να κατεβάζει το τμήμα στους αγώνες που θα δίνει στο πρωτάθλημα Κ-17 της Super League.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Φραντζέσκος θα προπονεί το τμήμα των γεννημένων το 1999 και ο Γιώργος Σίμος θα βοηθάει τον Κώστα Ταράση στο τμήμα των γεννημένων το 2001 αλλά και στα μικρότερα τμημάτα.

Στην Κύπρο ο Χαλκιαδάκης

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Σαμαράς είχε τετ α τετ με όλα τα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού τους ενημέρωσε για τις προθέσεις που έχουν οι πράσινοι για κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά προκειμένου και οι ίδιοι να γνωρίζουν τι μέλει γενέσθαι.

Υπήρξαν φυσικά και παιδιά τα οποία ενημερώθηκαν πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα και πως το καλύτερο για τους ίδιους θα ήταν να αποχωρήσουν με τους πράσινους να τους βοηθάνε όπως μπορούν.

Ένας από τους παίκτες της ομάδας Νέων μάλιστα ο οποίος θα φύγει και μάλιστα άμεσα καθώς το Σάββατο αναμένεται να ταξιδέψει στην Κύπρο είναι ο Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Ο 20χρονος επιθετικός και δεύτερος σκόρερ της ομάδας Κ-20 του Παναθηναϊκού με πέντε γκολ έως τώρα είτε θα έπρεπε να γίνει επαγγελματίας με τους πράσινους να πρέπει να δώσουν και τροφεία στην ομάδα του είτε να αποχωρήσει από το τριφύλλι ως ελεύθερος. Αυτό και έγινε και έτσι ο Χαλκιαδάκης θα δοκιμάσει τις τύχες του σε μια ομάδα της Κύπρου με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να του εύχονται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ