ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μισός στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Μισός στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός τον Κουίνσι, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, και τον Ζέκα ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και το Τριφύλλι πάει στην Τρίπολη με επτά σημαντικές απουσίες.

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά επτά σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (18/4) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός λόγω καρτών, τραυματισμών αλλά και πειθαρχικών παραπτωμάτων επτά βασικούς τους ποδοσφαιριστές.

Είναι χαρακτηριστικό πως αναγκάστηκε να επιστρατεύσει πλην των δυο μόνιμα νεαρών άσσων Λαγό και Φουρλάνο και τον Νίκο Κουσίδη ο οποίος μετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο Φερέιρα άφησε εκτός τους τιμωρημένους Κατσουράνη, Σιμάο, Βύντρα και Ρούντολφ αλλά και τους τραυματίες Λέτο, Ιωαννίδη και Μπιάρσμιρ.

Στους τρεις τραυματίες μάλιστα ήρθε να προστεθεί και ο Ζέκα ο οποίος παρά το γεγονός ότι έβγαλε την προπόνηση της Τρίτης χωρίς πρόβλημα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Ο 65χρονος προπονητής παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς όλους τους ποδοσφαιριστές του απέκλεισε από την αποστολή και τον Κουίνσι ο οποίος την Δευτέρα άργησε να μεταβεί στην προπόνηση και πλήρωσε τα... σπασμένα.

Τέλος εκτός έμεινε και ο Στέφανος Κοτσόλης.

Στην 19άδα της αποστολής μετέχουν πλην του Νίκου Κουσίδη και οι Καρνέζης, Καπίνος, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Νίνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Κλέϊτον και Λαγός.

Από εκεί και πέρα στη προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικά προπονήθηκε ο Ιωαννίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ