ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίλησε με Ουντινέζε και Τσέλσι ο Αναστασίου

Μίλησε με Ουντινέζε και Τσέλσι ο Αναστασίου
Μπεργκ και Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου στην διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο είχε συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Ουντινέζε και της Τσέλσι μιλώντας φυσικά για μεταγραφικές υποθέσεις των πράσινων.

Στην Αγγλία βρέθηκε από το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιάννης Αναστασίου με το ταξίδι του τεχνικού του Παναθηναϊκού στο Λονδίνο να κρατάει 48ώρες και να έχει και έντονο μεταγραφικό στοιχείο εκτός από το προσωπικό.

Και αυτό γιατί ο 42χρονος τεχνικός συνδύασε την παρουσία του στην πρωτεύουσα τις Αγγλίας με συναντήσεις με μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και κινήσεις που θα μπορούσαν να φέρουν και τα πάνω κάτω στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο των πράσινων.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε προγραμματίσει κάποιες συναντήσεις με ανθρώπους της Τσέλσι αλλά και της Ουντινέζε με τους οποίους φυσικά μίλησε για μεταγραφικές υποθέσεις θέλοντας να ανοίξει κάποιες επιπλέον πόρτες για τον Παναθηναϊκό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο 42χρονος τεχνικός αυτά τα δυο χρόνια που βρίσκεται στο τριφύλλι είχε κάποιες επιλογές οι οποίες εκτός του ότι ήταν δικές του προτάσεις είχε αναλάβει ο ίδιος τις συνομιλίες. Με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Μπαϊράμι, Μπεργκ και Μέντες με τον Αναστασίου μάλιστα να έχει συναντήσει από κοντά τον Σουηδό επιθετικό για να τον πείσει για το πράσινο πλάνο και την χρησιμότητα του σε αυτό.

Η Ουντινέζε, η Γρανάδα και ο... Βόκολος

Ας τα πάρουμε με την σειρά όμως. Η πρώτη συνάντηση ήταν με εκπροσώπους της Ουντινέζε και συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης του Ιταλικού συλλόγου και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ίδιοι άνθρωποι έχουν και την Γρανάδα με την Γουότφορντ και συχνά η Ουντινέζε δανείζει παίκτες στους δυο συλλόγους.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σταθούμε λίγο περισσότερο στην Γρανάδα και να φέρουμε στη μνήμη μας το προ είκοσι ημερών ταξίδι του Λεωνίδα Βόκολου το οποίο ήταν στην Ισπανία και μάλιστα το Σάββατο 7 Μαρτίου όπου ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων ήταν στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου η Γρανάδα υποδεχόταν την Μάλαγα.

Οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού να είδε κάποιον παίκτη από τον σύλλογο της Ισπανίας που μάλιστα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό και για αυτόν να μίλησε ο Αναστασίου.

Άλλωστε είναι λογικό η Ουντινέζε που έχει δανείσει κάποιους ποδοσφαιριστές όπως οι Αλάν Νιόμ και Αμπντούλ Σισσοκό αν δεν τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν να τους παραχωρήσει εκ νέου δανεικούς σε μια ομάδα που θα παίζει σε τοπ επίπεδο και στην Ευρώπη και όχι στην Segunda Division.

Το ραντεβού με την Τσέλσι

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου είδε ανθρώπους της Τσέλσι και από μόνη της αυτή η συνάντηση λέει πολλά. Μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων στον κόσμο που έχει παίκτες για να γεμίσει δυο και τρία ρόστερ με αρκετούς εξ αυτών να αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες ανά την Ευρώπη.

Οπότε κάλλιστα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε μια συνεργασία και να χτυπήσει την πόρτα και να εξετάσει κάποιες περιπτώσεις που μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες όπως έγινε και με την περίπτωση του Αμπέντ από την Νιουκάστλ.

Το σίγουρο είναι πως τα ραντεβού του Αναστασίου στην Αγγλία ήταν άκρως εποικοδομητικά και χρήσιμα για τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να φέρουν στο τριφύλλι ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε η παραμονή του Γιάννη Αναστασίου στον πράσινο πάγκο μέχρι το 2018 αλλάζει τα δεδομένα και την οριοθέτηση των στόχων για τον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ