ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επικοινωνία Φαλκς με Γόντικα

Επικοινωνία Φαλκς με Γόντικα

Μετά το "ναυάγιο" με Βρύζα, το ρεπορτάζ από την Πολωνία θέλει τον Δημήτρη Γόντικα να ήρθε σε επικοινωνία με τον Σταν Φαλκς με τον Ολλανδό να δίνει θετική απάντηση για το αν ενδιαφέρεται για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ένα από τα ονόματα που παίζουν δυνατά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή μετά την μη συμφωνία με τον Ζήση Βρύζα είναι του Ολλανδού Σταν Φαλκς.

Μάλιστα το ρεπορτάζ από την Πολωνία υποστηρίζει ότι ο Σταν Φαλκς μίλησε το βράδυ της Τρίτης με τον Δημήτρη Γόντικα. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται να τον ενημέρωσε ότι είναι η πρώτη του επιλογή και τον ρώτησε εάν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το πόστο, λαμβάνοντας θετική απάντηση από τον Ολλανδό.

Το δεδομένο είναι, όπως αποκαλύπτουν τα PrasinaNea.gr, ότι ο Σταν Φαλκς ενημερώθηκε το βράδυ της Τρίτης για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από Έλληνα συνεργάτη του και ουσιαστικά είναι σταντ μπάι, περιμένοντας το κάλεσμα του Τριφυλλιού.

Ο ίδιος όμως ο τεχνικός διευθυντής της Βίσλα, σε συνομιλία που είχε με Πολωνό δημοσιογράφο αρνήθηκε οποιαδήποτε επαφή με τον Δημήτρη Γόντικα μετά το ναυάγιο με τον Βρύζα. "Δεν έχω κάτι νεότερο από τον Παναθηναϊκό. Έχω πολλές μέρες να μιλήσω με κάποιον από το σύλλογο " ισχυρίστηκε ο τεχνικός διευθυντής της Βίσλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ