ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μικρά μικρά από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Μικρά μικρά από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το πρότυπο "Καρνέζης", τα πειράγματα του Ζέκα στους νέους, τα στημένα του Μπαϊράμι, τα ιδιαίτερα στον Χουχούμη και άλλα μικρά-μικρά από το Όστερμπεϊχ. Δείτε videos!

Αναλυτικά τα μικρά μικρά από το Όστερμπεϊχ:

* Ο Ορέστης Καρνεζης είναι ο πιο έμπειρος και ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και θα χρησιμεύσει πολλές φορές ως παράδειγμα. Αυτό συνέβη με τον νεαρό γκολκίπερ Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, στον οποίο ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αγριόγιαννης, του φώναξε στη διάρκεια μιας άσκησης: "Άλεξ, κάντο όπως ο Όρε".

* Το ένα από τα δύο γκρουπ της άσκησης "5-2" αποτελούνταν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων, Ρισβάνη, Χουχουμη, Σταματάκη, Μουζακίτη, Δώνη, Γιαννιτσάνη και Αναστασοπουλο. Οι φωνές των παιδιών έδιναν και έπαιρναν για τη μπάλα, όμως σε ένα σημείο έγιναν τόσο δυνατές που ο Γιάννης Βονόρτας για παραδειγματισμό, τους έβαλε να κάνουν δέκα κάμψεις!

* Παρότι "νεοσύλλεκτος" στον Παναθηναϊκό, ο Μέντες δεν απέφυγε τα πειράγματα του Κάρλος Ζέκα! Ο Πορτογαλος μέσος πλησίασε τον Ολλανδό και άρχισε τα πειράγματα με το καλημέρα.

* Μαθήματα υποδοχής των πλαγιών άουτ έκανε στους ποδοσφαιριστές ο Στιβ Ρούτερ. Ο Άγγλος προπονητής τους έδειχνε πως θα τοποθετούν το πόδι τους, ώστε να διατηρήσουν τη μπάλα στο έδαφος και να μην δυσκολέψουν το κοντρόλ του συμπαίκτη τους.

* Δύο υπέροχα φάουλ εκτέλεσε ο Εμίρ Μπαϊράμι στις εκτελέσεις των στημένων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δείχνοντας ότι το κατέχει...

* Φροντιστήριο στον Διαμαντή Χουχούμη έκανε μετά την προπόνηση ο Γιάννης Αναστασίου, αφού τον πλησίασε και του έδειχνε για αρκετή ώρα πως πρέπει να κινείται.

* Αχώριστο δίδυμο με τον Βασίλη Οικονομίδη έχει γίνει ο Δημήτρης Σαραβάκος και καθημερινα παρακολουθούν μαζί τις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ