ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μικρά-μικρά από την εκδήλωση

Μικρά-μικρά από την εκδήλωση
INTIME SPORTS

Διαβάστε όλα τα παρασκήνια από την παρουσία των παικτών του Παναθηναϊκού σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας. Από την αποθέωση εντός του μαγαζιού μέχρι το κυνήγι στην Ερμού. (PICS)

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας ένδυσης και συγκεκριμένα στα "Marks & Spencer" στην Ερμού και το Sport24 ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εκδήλωσης.

  • Οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι του τριφυλλιού ήταν από νωρίς στο κατάστημα ένδυσης με τους υπεύθυνους να αναλαμβάνουν να επιμεληθούν τις όποιες ατέλειες υπήρχαν στο ντύσιμο τους, κυρίως στο δέσιμο της γραβάτας, προκειμένου να παρουσιαστούν όπως θα έπρεπε την ώρα της εκδήλωσης.
Μικρά-μικρά από την εκδήλωση
INTIME SPORTS
  • Πρώτοι έκαναν την εμφάνιση τους οι Γιάννης Αναστασίου, Δημήτρης Σαραβάκος και Στράτος Σωπήλης και δυο λεπτά αργότερα ακολούθησαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Όλοι τους υπό τον ύμνο του τριφυλλιού που έπαιξε τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές;. Την ίδια ώρα οι περισσότεροι φίλοι των πράσινων που ήταν εκεί, μικροί και μεγάλοι, είχαν βγάλει τα κινητά τους και απαθανάτιζαν τις στιγμές.
Μικρά-μικρά από την εκδήλωση
INTIME SPORTS
  • Ο Τριανταφυλλόπουλος καθυστέρησε λίγο να πάρει την θέση του δίπλα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και όταν εμφανίστηκε πήγε προς το κέντρο της "σκηνής" με τον Νίνη να του λέει χαμογελώντας "μείνε στην θέση σου εσύ, που πας;". Λίγη ώρα αργότερα όμως ο Λαγός, ως ένας εκ των αρχηγών, πήγε αυτός προς το κέντρο όντας δίπλα στους Μπεργκ, Πέτριτς και Αναστασίου.
Μικρά-μικρά από την εκδήλωση
INTIME SPORTS
  • Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα για περισσότερα από είκοσι λεπτά ενώ οι Στιλ και Τριανταφυλλόπουλος άλλαξαν και μεταξύ τους αυτόγραφα!!!! Με τον καθένα να βάζει την υπογραφή του αλλά και να γράφει και τα αρχικά "NBIG".
Μικρά-μικρά από την εκδήλωση
INTIME SPORTS
Μικρά-μικρά από την εκδήλωση
INTIME SPORTS
  • Αυτή ήταν η δεύτερη εκδήλωση του Παναθηναϊκού μέσα σε διάστημα δέκα ημερών όπου ο Σωτήρης Νίνης έδωσε το παρών με τον νεαρό μέσο να γίνεται αντικείμενο λατρείας από μικρούς και μεγάλους φίλους των πράσινων. Ο ίδιος έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος και ανυπόμονος για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.
Μικρά-μικρά από την εκδήλωση
INTIME SPORTS
  • Την ώρα που οι Λαγός και Νίνης έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου αρχικά οι Τριανταφυλλόπουλος και Νίνης και εν συνεχεία οι "Τριάντα" και Λαγός φώναζαν "Πες τα όλα Τάσο μην αφήσεις τίποτα", "έτσι Σωτήρη καλά τα λες!!!".
  • Την τιμητική τους είχαν οι Μπεργκ, Νίνης, Στιλ, Λαγός, Πέτριτς σε ό,τι είχε να κάνει με τα αυτόγραφα και τις φωτογραφίες καθώς και ο Γιάννης Αναστασίου. Ιδιαίτερη πέραση είχε και ο Δημήτρης Σαραβάκος ο οποίος μάλιστα έβγαλε και μια "selfie" φωτογραφία με έναν οπαδό του Παναθηναϊκού.
  • Κάποια στιγμή ένας φωτογράφος ζήτησε να βγάλει μια φωτογραφία τους Στιλ και Πέτριτς. Ο Άγγλος γκολκίπερ είδε τον Κροάτη να έχει τα χέρια σταυρωμένα και ήθελε να πάρει την ίδια πόζα. Κρατούσε στα χέρια του όμως τα αυτόγραφα και τον μαρκαδόρο με τον οποίο υπέγραφε. Αμέσως τα έδωσε σε μια κοπέλα του καταστήματος, για λίγα δευτερόλεπτα, και πήρε την ίδια πόζα με τον συμπαίκτη του.
Μικρά-μικρά από την εκδήλωση
INTIME SPORTS
  • Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι παίκτες ανέβηκαν στον πιο πάνω όροφο του καταστήματος όπου είχε δώρα για τα Χριστούγεννα και εκεί οι υπεύθυνοι των "Marks & Spencer" έκαναν δώρο στους ανθρώπους του τριφυλλιού ένα καλάθι γεμάτο πράγματα. Φυσικά και οι πράσινοι με την σειρά τους είχαν κάνει δώρο μια εμφάνιση και μια μπάλα του Europa League.
  • Οι πράσινοι έγιναν αποδέκτες του θαυμασμού και κατά την αποχώρηση τους καθώς αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού είχαν μείνει έξω από το κατάστημα στον πεζόδρομο της Ερμού και τους περίμεναν. Με το που έκαναν την εμφάνιση τους στο ισόγειο κάποιοι μπήκαν μέσα για φωτογραφίες και αυτόγραφα ενώ αρκετοί τους κυνήγησαν και στην Ερμού για 10-15 μέτρα μέχρι να μπορέσουν να πάρουν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία.
  • Μόνο δυο παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Λαγός και Πέτριτς, άλλαξαν αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης βγάζοντας τα σακάκια και αποχώρησαν φορώντας άλλα ρούχα. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν έρθει και έφυγαν με τα κουστούμια των "Marks & Spencer".
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ