ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μία Τετάρτη διαφορετική από τις άλλες

Μία Τετάρτη διαφορετική από τις άλλες
INTIME SPORTS

Η εβδομάδα που ξεκινά κρίνει και το μέλλον του Παναθηναϊκού τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Μάχη με το χρόνο και την ΕΠΟ.

Το να μιλάμε για μεταγραφές, προπονητή και σχεδιασμό της νέας σεζόν, μόνο ως αστείο μπορεί να ακουστεί αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που την Τετάρτη θα γραφτεί ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Τώρα το αν αυτό θα είναι με μελανά ή έστω γκρίζα γράμματα θα το μάθουμε την ερχόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε όμως... τρέχουμε!

Το Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Αλαφούζος είχε κάποιες επαφές με επιχειρηματίες έτσι ώστε να εξασφαλίσει το ΟΚ για οικονομική βοήθεια, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η συνάντηση (αν γίνει) με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ο χρόνος πιέζει κι εμείς θα πούμε αναλυτικά τα βήματα μέχρι την Πέμπτη με έναν διαφορετικό τρόπο.

"Δευτέρα κάτι έχω"

Την Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα πρώτα χρήματα, από το συνολικό ποσό των 4.2 εκ. ευρώ, που χρειάζεται η ομάδα για να διακανονίσει τις οφειλές της προς παίκτες, μάνατζερ και ομάδες.

Στη συνέχεια θα γίνει έφεση στην ΕΠΟ με την ελπίδα να εξετασθεί ο φάκελος την...

"Τρίτη δεν αντέχω"

Την Τρίτη λοιπόν οι πράσινοι, αφού θα έχουν κάνει έφεση, θα ζητήσουν παράταση μίας ημέρας, έτσι ώστε να δώσουν συμπληρωματικά έγγραφα που να αποδεικνύουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη η εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

"Τετάρτη... δεν βαριέμαι"

Την Τετάρτη λοιπόν αναμένεται να γίνει η εκδίκαση της υπόθεση για το φάκελο του Παναθηναϊκού και όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Αν τελικά πάρει το πράσινο φως από την ΕΠΟ τότε προχωρά στο επόμενο βήμα.

"Την Πέμπτη δεν κρατιέμαι"

Η επόμενη μέρα, αν όλα πάνε καλά, θα αρχίσουν πυρετώδεις εργασίες για τη συμφωνία με τον Φερέιρα ή άλλο προπονητή, τις ανανεώσεις συμβολαίων νεαρών και έμπειρων άσων, όπως και η διαπραγμάτευση για λύση συμβολαίων ή επαναδιαπραγμάτευσης τους.

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουν στον Παναθηναϊκό, περνάμε σε μία δύσκολη φάση, με την ομάδα Αλαφούζου να εξηγεί στον κόσμο το πλάνο από εδώ και πέρα.

Εσείς διαβάστε για την επιθυμία του Μπουμσόνγκ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, τις αιχμές του Γιάννη Αλαφούζου σε ορισμένους μετόχους και τον σωτήρα Τζιμπρίλ Σισέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ