ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μία σεζόν σε δυο ματς για τον ΠΑΟ

Μία σεζόν σε δυο ματς για τον ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι επιστρέφουν στις προπονήσεις με τον Φάμπρι να ετοιμάζει επιθετικό πλάνο ενόψει των δυο εντός έδρας αναμετρήσεων που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Πλησιάζουμε προς το τέλος Μαρτίου με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο μετά από πολλά χρόνια δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Αυτά είναι τα κακά νέα. Τα καλά νέα είναι πως το πρόγραμμα διαμορφώθηκε έτσι που δίνει τη δυνατότητα στο "τριφύλλι" να μπει στην πρώτη πεντάδα και να σώσει τη... νέα σεζόν.

Από τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος (της κανονικής διάρκειας), ο Παναθηναϊκός τα τρία θα τα δώσει στο ΟΑΚΑ, απέναντι σε, θεωρητικά, αδύναμους αντιπάλους.

Το τέταρτο παιχνίδι είναι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκης. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχουν πιο κρίσιμα ματς.

Να κάνει το δυο στα δυο

Η προετοιμασία ξεκινά την Δευτέρα και ο Φάμπρι γνωρίζει πως με δυο νίκες στα δυο σερί εντός έδρας ματς με Πλατανιά και Πανιώνιο, η ομάδα του είναι πιθανό να βρεθεί στην 5άδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια το ΟΑΚΑ έχει αποδειχθεί κακός σύμμαχος των πράσινων, αφού εκτός έδρας έχουν μαζέψει περισσότερους πόντους (19 έξω, 18 μέσα, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με -2). Έτσι ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει επιθετικό σχήμα ενόψει των δυο αναμετρήσεων, για να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να δούμε για πρώτη φορά επιθετικό δίδυμο τους Τοτσέ, Φιγκερόα σε ένα κλασικό 4-4-2 με Μαυρία, Σισοκό στα άκρα και Βιτόλο, Ζέκα στα χαφ.

Αν όλα πάνε καλά για τους πράσινους, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Βέροια στο ΟΑΚΑ θα σφραγίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ και την Ευρώπη.

Σε περίπτωση αποτυχίας οι επιπτώσεις θα είναι πολλές και σε όλα τα επίπεδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ