ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μία ντουζίνα... τερματοφύλακες

Μία ντουζίνα... τερματοφύλακες
Βελλίδης Γκαλίνοβιτς

Διαβάστε ποιοι τερματοφύλακες έφυγαν από τον Παναθηναϊκό και έκαναν καριέρα, όπως και κάποιους που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη παράδοση στους τερματοφύλακες, αφού τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχει βγάλει αρκετούς πορτιέρο που έχουν κάνει καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εμείς μαζέψαμε τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό και έφυγαν με άσχημο τρόπο (και πολλά περίεργα σχόλια), όμως στη συνέχεια της καριέρας τους πέτυχαν σπουδαία πράγματα.

Κώστας Χαλκιάς

Ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό και πήγε δανεικός αρχικά στον Απόλλων Αθηνών. Στη συνέχεια επέστρεψε δυο φορές στους πράσινους για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Ηρακλή, Πόρτσμουθ, Μούρθια, Άρη και ΠΑΟΚ.

Πήρε πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό το 2004 και Κύπελλο την ίδια σεζόν, ενώ με τον ΠΑΟΚ έχει κάνει πολλές επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Στέφανος Κοτσόλης

Και αυτός ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, πήγε στην ΑΕΛ και πήρε το Κύπελλο εναντίον των πράσινων το 2007, στη συνέχεια πέρασε για λίγο από την Κύπρο (πήρε πρωτάθλημα με την Ομόνοια) και επέστρεψε ξανά στο "τριφύλλι".

'Εφυγε με πολλά παράπονα από τους πράσινους πρέπει να πούμε...

Μάριο Γκαλίνοβιτς

Ήρθε στους πράσινους και αμέσως έδειξε τα εκπληκτικά του προσόντα, όμως είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας και στο τέλος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό έχοντας στο ενεργητικό του πολλά λάθη.

Την περσινή σεζόν πάντως ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος με την Καβάλα, ενώ στην Κέρκυρα φέτος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις.

Μάρκος Βελλίδης

Ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε και αποχώρησε για Κορωπί με τη μορφή δανεισμού. Στη συνέχεια πήγε στον Διαγόρα και τώρα βρίσκεται στον Άρη όπου αποτελεί τον βασικό γκολκίπερ.

Πέρασαν και δεν ακούμπησαν

Συγκεντρώσαμε και κάποιες άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων που ήρθαν στον Παναθηναϊκό από το 1996 και μετά, αλλά δεν... ακούμπησαν.

Παναγιώτης Μπαρτζώκας

Πιέρ Έμπεντε

Ραντοβάνοβιτς Ματέο

Γιώργος Σικαλιάς

Σιημητράς Μιχάλης

Κραβαρίτης Πέτρος

Μάλαρτζ Αρκάντιους

Φερναντές Ντανιέλ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ