ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα"

"Μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα"
Μέντες Νάνο πανηγυρική INTIME SPORTS

Στα αποδυτήρια της Λεωφόρου βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος για να μοιράσει συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. "Χαμηλά το κεφάλι", είπε ο Αναστασίου στους παίκτες του

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Superleague 2013-2014, καθώς κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στην ιστορική Λεωφόρο.

Οι πράσινοι παρότι είχαν μεταπτώσεις στην απόδοση τους ήταν πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν με το καλημέρα το αγωνιστικό προφίλ που θα έχει φέτος ο Παναθηναϊκός εντός αγωνιστικού χώρου.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου και μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, λέγοντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και την ίδια όρεξη τη δουλειά τους.

Λίγο αργότερα το λόγο πήρε ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, όμως τους ξεκαθάρισε πως δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, μιας και τους περιμένει σκληρή δουλειά στη συνέχεια:

"Κάναμε μία καλή νίκη αλλά βάζουμε το κεφάλι κάτω και κοιτάμε τη συνέχεια"ήταν μερικά από όσα είπε θέλοντας να κρατήσει προσγειωμένους, ειδικά, τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την Δευτέρα υπάρχει κανονικά προπόνηση, ενώ την Τρίτη οι παίκτες θα πάρουν το ρεπό τους.

Λαγός: "Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής"

Ο νεαρός άσος των πράσινων μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού: "Είναι πολύ καλό για την ψυχολογία της ομάδας που ξεκινήσαμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάναμε όσα μας είπε ο προπονητής και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες", είπε αρχικά.

Για το εάν έπαιξε ρόλο η Λεωφόρος: "Πάρα πολύ. Και μόνο που μπαίνει ο αντίπαλος στο γήπεδο φοβάται. Ο κόσμος μας δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα".

Για το εάν είχαν άγχος:"Έφυγε το άγχος, είχαμε την υπεροχή, πετύχαμε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα.

Για το περιβραχιόνιο: "Είναι μεγάλη τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο. Ειδικά από τη στιγμή που αυτό συμβαίνει στη Λεωφόρο".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: "Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα δούμε το επόμενο με τον Πανιώνιο. Είναι μια δύσκολη έδρα θα πάμε για το καλύτερο".

Για το εάν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: "Είμαστε μια νεανική ομάδα. Σίγουρα βγάλαμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ