ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέχρι το Σάββατο οι ανανεώσεις

Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού επιθυμούν να ανανεώσουν το διαρκείας τους για τη νέα σεζόν θα μπορούν να το κάνουν μέχρι και το Σάββατο.

Σχεδόν το 1/3 των περσινών κατόχων διαρκείας έχει ανανεώσει την συνδρομή του και έχει κλείσει την θέση του στην Λεωφόρο και για την επόμενη σεζόν. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που επιθυμούν να ανανεώσουν την συνδρομή τους θα μπορούν να το κάνουν μέχρι το Σάββατο 24 Μαίου και από εκεί και πέρα θα ανοίξει η διάθεση και για όσους δεν ήταν κάτοχοι διαρκείας πέρυσι και επιθυμούν φέτος να έχουν μια μόνιμη θέση στην Λεωφόρο.

Η σχετική ανακοίνωση των πράσινων αναφέρει:

"Έως το Σάββατο 24/5 η Α' φάση ανανέωσης των Διαρκείας με προτεραιότητα στους περσινούς κατόχους

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣυπενθυμίζει στους φιλάθλους πως η Α’ φάσηανανέωσης των Καρτών Διαρκείας για τη σεζόν 2014/15 ολοκληρώνεται το Σάββατο 24/5.

Στη φάση αυτή ως γνωστόν, δίνεται προτεραιότητα στους περσινούς κατόχους με το δικαίωμα ανανέωσης της Κάρτας τους στην ίδια θέση και σε προνομιακή τιμή, με έκπτωση εως και15% επί της νέας τιμής του εισιτηρίου διαρκείας!

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται στα εκδοτήρια της Θύρας 3στη Λεωφόρο από τις 10:00 έως τις 18:00, το Σάββατοαπό τις 10:00 έως τις 15:00, ενώ για την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου Διαρκείας μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paofc-ww/showProductList.html

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του στην ομάδα. Η δύναμη του Παναθηναϊκού, είναι η συμμετοχή σας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ