ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέχρι την Παρασκευή το ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Μέχρι την Παρασκευή το ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, το αργότερο την Παρασκευή, να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου και να του καταθέσει το πλάνο του αλλά και να συζητήσουν τις όποιες ενστάσεις υπάρχουν. Στην διάρκεια της εβδομάδας και το Δ.Σ. της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε το φιτίλι το Σάββατο το πρωί με το ενδιαφέρον του περί εισόδους του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έκτοτε έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση για το πότε θα σκάσει η βόμβα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ με δηλώσεις του την Κυριακή υποστήριξε ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα έχουν γίνει όλα γνωστά σχετικά με την πρόταση του ενώ λίγες ώρες αργότερα ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε ότι η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοιχτή για την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Οι εξελίξεις από ότι φαίνεται και σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr θα είναι πιο άμεσες και ίσως πιο ραγδαίες και τοποθετούνται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται και νωρίτερα αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο να τα πουν στην διάρκεια της εβδομάδας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, και να τον ενημερώσει για την πρόταση του αναλύοντας όλα τα δεδομένα.

Ποιες είναι οι σκέψεις του για την ΠΑΕ. Ποιος είναι ο συμπαίκτης που άφησε ο ίδιος να διαρρεύσει ότι ήδη βρει με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμπαίκτη από την Κίνα.

Επίσης θα μιλήσουν για τις όποιες ενστάσεις που έχει για να μπει σε ένα τέτοιο εγχείρημα καθώς θα ζητηθεί και πλήρης έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ, προκειμένου να φανεί πόσο μεγάλο ή όχι είναι το άνοιγμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι δυο άνδρες αναμένεται να καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν όλα τα θέματα που έχουν προς ανάλυση σχετικά με την πράσινη ΠΑΕ και να βρουν την λύση αφού είναι δεδομένο πως υπάρχει κοινή θέληση για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό.

Διοικητικό Συμβούλιο στην Συμμαχία

Την ίδια ώρα από την άλλη πλευρά, αυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που είναι και ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ τη δεδομένη χρονική στιγμή αναμένεται να τρέξουν και εκεί οι εξελίξεις.

Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εντελώς συμπτωματικά, και συγκεκριμένα την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο.

Ένα Δ.Σ. στο οποίο όπως είναι φυσικό αναμένεται να κυριαρχήσουν δυο θέματα. Το ένα η πρόταση, έχει κατατεθεί ή μη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην πράσινη ΠΑΕ και το τι στάση θα ακολουθήσει η "Συμμαχία" και το δεύτερο ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης που πρέπει να γίνει περίπου με την μεσολάβηση είκοσι ημερών από το Δ.Σ.

Αυτό που θα πρέπει να δούμε είναι αν το Δ.Σ. που θα γίνει αυτή την εβδομάδα πάρει την απόφαση να οδηγήσει οποιαδήποτε ενδεχόμενη πρόταση στην Γενική Συνέλευση, κάτι που είναι και το πιο πιθανό μετά και τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου το απόγευμα της Κυριακής.

Κάτι το οποίο θα σημαίνει ότι μετά την απόφαση σχετικά με το τι θα γίνει θα την πάρουν τα 9.000 μέλη που αριθμεί η "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην "Συμμαχία" βλέποντας τις εξελίξεις να τρέχουν είναι πολύ θετική και περιμένουν να δουν και αποτυπωμένη την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ