ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέχρι Τετάρτη με την πρώτη ομάδα ο Τούντορ

Μέχρι Τετάρτη με την πρώτη ομάδα ο Τούντορ

Ο Φραν Τούντορ άφησε καλές εντυπώσεις στις πρώτες του προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και θα συνεχίσει μέχρι την Τετάρτη όταν και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν οι πράσινοι θα προχωρήσουν στην απόκτηση του η όχι.

Αρκετά καλά στοιχεία έδειξε στις πρώτες του δυο προπονήσεις με την πρώτη ομάδα ο Φραν Τούντορ ο οποίος και θα συνεχίσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού μέχρι την Τετάρτη και το ματς των πράσινων με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στα μέσα της εβδομάδας μάλιστα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν οι πράσινοι θα προχωρήσουν η όχι στην απόκτηση του με τις πιθανότητες να είναι θετικές αυτή τη στιγμή με την λογική του να μείνει ο Τούντορ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και να αγωνίζεται με την ομάδα των Νέων ώστε στο τριφύλλι να έχουν και άλλο χρόνο για να τον τσεκάρουν.

Ο Τούντορ τα πηγαίνει αρκετά καλά στις προπονήσεις και μάλιστα αισθάνεται και ο ίδιος πάρα πολύ καλά στον Παναθηναϊκό και θα ήθελε να παραμείνει στο τριφύλλι.

Την ίδια ώρα εκτός αγωνιστικών χώρων είναι συνέχεια με τους συμπατριώτες του Πράνιτς και Πέτριτς και τους ακολουθεί σχεδόν παντού. Όπως την Παρασκευή το βράδυ που πήγε μαζί τους στο φυσιοθεραπευτήριο όπου πήγαν οι δυο Κροάτες για να ακολουθήσουν επιπλέον πρόγραμμα αποθεραπείας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ