ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας για Ροντρίγκες

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας για Ροντρίγκες

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Βερόνα και θα περιμένει μέχρι την Κυριακή την απάντηση των Ιταλών και αν αυτή είναι αρνητική από Δευτέρα θα βάλει μπροστά για το "plan b".

Μέχρι την Κυριακή είναι διατεθειμένοι να περιμένουν στον Παναθηναϊκό την απάντηση των ανθρώπων της Βερόνα για την παραχώρηση η όχι του Ροντρίγκες στο τριφύλλι. Οι πράσινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Ιταλίας με τις δυο πλευρές να είναι σε ανοιχτή γραμμή και ως το τέλος της εβδομάδας το θέμα θα έχει κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Στο τριφύλλι είχαν ξεχωρίσει τον 29χρονο αμυντικό τους παίκτες που είχαν στην λίστα τους και αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή την πρώτη επιλογή. Για αυτό και κυνηγούν ακόμα το συγκεκριμένο θέμα και δείχνουν λίγη παραπάνω υπομονή για να δουν πως θα εξελιχθεί το θέμα.

Παράλληλα όπως ήδη αναφέραμε από το μεσημέρι υπάρχει και "plan b" με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει μια εναλλακτική περίπτωση η οποία αν χρειαστεί θα αρχίσει να απασχολεί από την Δευτέρα τους πράσινους.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον Βραζιλιάνο Μενεγκάζο που γράφτηκε στο Βέλγιο δεν απασχολεί, ούτε απασχόλησε ποτέ τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ