ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μέχρι 400.000 ευρώ για Ίσακ"

"Μέχρι 400.000 ευρώ για Ίσακ"

Η Άντερλεχτ δεν έχει διάθεση να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις της Ράντερς για την αγορά των δικαιωμάτων του Μίκαελ Ίσακ.

Η Άντερλεχτ φέρεται να είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη διεκδίκηση του 23χρονου Σουηδού επιθετικού της Ράντερς, Μίκαελ Ίσακ.

Πριν τα Χριστούγεννα ο βελγικός ηλεκτρονικός Τύπος υποστήριξε ότι η Ράντερς απέρριψε πρόταση της Άντερλεχτ, ύψους 5 εκατομμυρίων κορόνων Δανίας ή 670.000 ευρώ, για την απόκτηση του Μίκαελ Ίσακ.

Ωστόσο, η βελγική εφημερίδα «Het Laatste Nieuws» δεν συμμερίζεται την πληροφορία και επικαλούμενη πηγές από τη διοίκηση, τονίζει ότι το ανώτατο προσφερόμενο ποσό για τον Σουηδό στράικερ δεν ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.

Η Άντερλεχτ θέλει τον Ίσακ, για τον οποίο έχει καλή άποψη, αλλά τον προορίζει για αναπληρωματικό του Πολωνού επιθετικού, Λούκας Τεοντόρτσιτς, ο οποίος ανήκει στη Ντινάμο Κιέβου.

Προς το παρόν, η Ράντερς δεν δείχνει διάθεση να παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της με αυτό το ποσό και ζητά, τουλάχιστον, το διπλάσιο. Όσον αφορά την αντίδραση του Παναθηναϊκού, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ