ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεταγραφικός ''οργασμός'' στην Παιανία

Μεταγραφικός ''οργασμός'' στην Παιανία
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Δυναμικά έχει μπει ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Μετά τον Ντίνα, σειρά παίρνει ο Σπυρόπουλος αλλά και οι Φυτανίδης, Ανάκογλου. Τι συμβαίνει με Σελερίνο, γιατί το τριφύλλι απορρίπτει την περίπτωση του Φάνη Γκέκα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την αρχή για την μεταγραφική του ενίσχυση υπογράφοντας προσύμφωνο με την Παναχαϊκή για τον Θανάση Ντίνα, με τον παίκτη να γίνεται μέλος του πράσινου ρόστερ το καλοκαίρι.

Το τριφύλλι όμως δεν σταματάει εδώ και συνεχίζει το μεταγραφικό ''σαφάρι''.

Σειρά παίρνει ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας και το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 470.000 ευρώ σύμφωνα με την Sportday. Ο παίκτης θα λάβει για το πρώτο και το δεύτερο έτος 100.000 ευρώ, για το τρίτο 120.000 ευρώ, ενώ για το τέταρτο 150.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εντάξει από το τώρα τον 20χρονο μπακ στο ρόστερ του, ωστόσο αν δεν τα βρει με τον Πανιώνιο θα περιμένει την έλευση του νεαρού το καλοκαίρι.

Η ίδια εφημερίδα κάνει λόγο για ενδιαφέρον και για τον Σωκράτη Φυτανίδη. Το συμβόλαιο του 29χρονου λήγει το καλοκαίρι και πέρα από τον ΠΑΟΚ, στο ''χορό'' της απόκτησής του μπήκε και ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει και για τηλεφωνική επαφή ανάμεσα σε άνθρωπο του τριφυλλιού και τον παίκτη.

Πληροφορίες στο ίδιο δημοσίευμα κάνουν λόγο για επαφή αύριο (4/1) ή το Σάββατο με την πλευρά του Ανάκογλου για να κλείσει η μεταγραφή του από τώρα για το καλοκαίρι.

Εξετάζει Σελερίνο ο Ρότσα

Το όνομα του Γκαστόν Σελερίνο φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης. Ο 26χρονος φορ ανήκει στη Λιβόρνο και παίζει δανεικός στην Αλιάνζ Λίμα του Περού. Ο Ρότσα εξετάζει την περίπτωση του συμπατριώτη του καθώς σε περίπτωση που αποχωρήσει και ο Φορναρόλι μετά τον Πετρόπουλο, θα μείνει στην επίθεση με τους Τοτσέ, Αποστολόπουλο.

Ο Σελερίνο έχει σκοράρει 11 γκολ σε 22 ματς στην Λίμα, ενώ από τις 26/12 είχε επιβεβαιώσει το γεγονός πως δέχτηκε πρόταση από την Ελλάδα στην ιστοσελίδα depor.re.

''Όχι'' για Γκέκα

Σχετικά με την περίπτωση του Φάνη Γκέκα, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό όπως ξεκαθαρίζει υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ, σύμφωνα με την Sportday.

Πρώτο γιατί κάποιοι άνθρωποι στην ΠΑΕ δεν τον θέλουν και δεύτερον εξαιτίας του υψηλού κασέ του αφού γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό ότι ο Γκέκας προτιμάει να περιμένει μία καλή οικονομικά πρόταση από το εξωτερικό ως το τέλος του Γενάρη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ