ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεταγραφή της ύστατης ώρας για τον Παναθηναϊκό

Μεταγραφή της ύστατης ώρας για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό μετά την προσθήκη του Φιγκερόα ψάχνονται και για έναν ελεύθερο στόπερ που θα καλύψει το κενό του Βελάσκες και την αποχώρηση του Βύντρα.

Ο τραυματισμός του Βελάσκες που θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση μήνα σχεδόν αλλά και το γεγονός ότι ο Φάμπρι επιθυμούσε μετά την αποχώρηση του Βύντρα έναν ακόμη παίκτη για το κέντρο της άμυνας κάνει τους πράσινους την ύστατη κυριολεκτικά ώρα να ψάξουν την λίστα με τους ελεύθερους και διαθέσιμους αμυντικούς.

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την Δευτέρα (11/2) και στο Τριφύλλι υπάρχει μια λίστα με τέσσερις παίκτες που ενδεχομένως να αποτελέσουν την επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού.

Μιλάμε για ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οικονομικά προσιτοί για τον Παναθηναϊκό που δεν μπορεί να δαπανήσει αρκετά χρήματα για να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα του Τριφυλλιού βρίσκονται τέσσερις παίκτες. Μάλιστα κάποιοι σημειώνουν ότι πρόκειται για έναν παίκτη από την Αφρική με κοινοτικό, πιθανότατα Γαλλικό διαβατήριο ενώ άλλοι κάνουν λόγο για τον Αντρές Λουίζ της Νανσί ο οποίος όμως είναι πολύ δύσκολη περίπτωση.

Το σίγουρο είναι πως ότι γίνει πρέπει να γίνει μέχρι την Κυριακή (10/2) προκειμένου ο παίκτης να μπορέσει να έρθει στην Αθήνα την Δευτέρα και να περάσει ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του μέχρι και το απόγευμα όταν ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ