ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεταγραφές και εκκαθαρίσεις

Μεταγραφές και εκκαθαρίσεις

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Φιγκερόα και εκείνη των "κομμένων"

Η ήττα στο φιλικό της Πάτρας από την Παναχαΐκή με 2-1 φαίνεται πως έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό εντός του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αναστασίου να ψάχνει το "φάρμακο" για την κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι πράσινοι στα τελευταία παιχνίδια.

Μάλιστα την Κυριακή το "τριφύλλι" θα δώσει μία δύσκολη αναμέτρηση στην Κρήτη με τον αήττητο στο πρωτάθλημα Πλατανιά που δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις σε πολλούς τομείς.

Πριν το παιχνίδι βέβαια οι εξελίξεις θα τρέξουν στο μεταγραφικό κομμάτι και φυσικά στο θέμα που αφορά τους "κομμένους" παίκτες που δεν υπολογίζει ο Γιάννης Αναστασίου.

Μέχρι την Τρίτη, λοιπόν, στη χώρα μας αναμένεται να έρθει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα με σκοπό να διαπραγματευτεί από κοντά ένα συμβόλαιο με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η διαφορά που υπάρχει είναι κοντά στις 50.000 ευρώ και θα γίνει προσπάθεια να ξεπεραστεί.

Όπως έχουμε ξαναπεί μέχρι και τις 13 του μήνες δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να γίνει μία ακόμα κίνηση στην αμυντική γραμμή που παρουσιάζει πολλά προβλήματα.

Τέλος να πούμε πως σε αυτό το διάστημα θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια μήπως βρεθεί ομάδα/ομάδες για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται (Τοτσέ, Βελάσκες, Πίντο, Κουίνσι).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ