ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά την αδειοδότηση... μεταγραφές

Μετά την αδειοδότηση... μεταγραφές

Η εξασφάλιση αδειοδότησης από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ έλυσε τα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι φουλάρουν πλέον για μεταγραφές. Ξεκίνημα με τον Εμίρ Μπαϊράμι.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ άναψε τελικά το "πράσινο φως" ως προς την χορήγηση άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις της νέας σεζόν και έτσι ο Παναθηναϊκός μπορεί πλέον να ολοκληρώσει προφορικές συμφωνίες και να προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις με τους υπόλοιπους στόχους, ώστε σύντομα να αρχίσει τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ. την ερχόμενη Δευτέρα (3/6) θα έρθει στην Αθήνα για να βάλει τις υπογραφές στο συμβόλαιο του ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος θα αποτελέσει το πρώτο φετινό καλοκαιρινό απόκτημα. Λογικά, θα ακολουθήσει ο Έρικ Φάλκεμπεργκ αμέσως μετά και έπειτα θα πάρουν σειρά οι επόμενοι στόχοι.

Προτεραιότητα έχει ο Μάρκους Μπέργκ, τον οποίο θα επιχειρήσει να κλείσει ο Γιάννης Αναστασίου στο ταξίδι που ετοιμάζει στη Σουηδία και να γεφυρώσει τις διαφορές που υπάρχουν.

Πάντα στο στόχαστρο παραμένουν οι Μπόρεκ και Ντελαπλάς, ενώ από την ελληνική αγορά υποψήφιοι για να φορέσουν τη φανέλα με το "τριφύλλι" είναι οι Φωτάκης, Γεωργιάδης, Γεωργίου, Κοροβέσης και Τσαμπούρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ