ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσω αύξησης τα χρήματα του Πρίγκιπα

Μέσω αύξησης τα χρήματα του Πρίγκιπα
Πρίγκιπας Φεϊζάλ Αλ Σαούν INTIME SPORTS

Μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αναμένεται να μπουν τα χρήματα του Πρίγκιπα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τελικά η ιστορία με τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για αρκετές ημέρες ακόμα και η αλήθεια είναι πως τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δείχνουν φως στον ορίζοντα.

Η αρχή έγινε με την έγκριση του φακέλου του Πρίγκιπα από την ΕΕΑ, κάτι που σημαίνει πως και υπαρκτό πρόσωπο είναι και το πλάνο που παρουσίασε έπεισε τους ανθρώπους της επιτροπής.

Όλα λοιπόν οδηγούν στο απλό ερώτημα. Με τα χρήματα τι γίνεται; Όπως ισχυρίζεται η πλευρά του Βλάση Τσάκα, μετά το συμφωνητικό του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ανοικτός παραμένει ένα δρόμος.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Οι τρεις λέξεις που θα κρίνουν την έκβαση της υπόθεσης και θα αποδείξουν αν όντως υπάρχουν χρήματα και πότε αυτά θα μπουν. Σύμφωνα με τον κ. Τσάκα λοιπόν, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να λήξει η περίοδος της προτεραιότητας των παλαιών μετόχων και στη συνέχεια να βάλουν εκείνοι τα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της πλευράς του Πρίγκιπα θα συνεργαστούν με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να μάθουν την ακριβή ημερομηνία και στη συνέχεια θα κάνουν την κίνηση τους.

Έτοιμο πλάνο

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Τσάκα ρωτήσαμε, όταν κι αν ολοκληρωθεί το deal, τι θα συμβεί με το χαμένο χρόνο και τον σχεδιασμό. Η πλευρά του Πρίγκιπα λοιπόν έχει έτοιμο πλάνο με προπονητή, φιλοσοφία και παίκτες που ενδιαφέρουν τους πράσινους, το οποίο θα μπει σε εφαρμογή από την επόμενη μέρα.

Τι περιλαμβάνει αυτό; Παίκτες σε νεαρή ηλικία, εξελίξιμους που θα φέρουν επιτυχίες στο σύλλογο και φυσικά χρήματα στα ταμεία όταν χρειαστεί. Κοντά τους και έμπειροι παίκτες με ποιότητα. Δηλαδή ένα πλάνο στα πλαίσια της εποχής.

Εκείνο που μας ξεκαθάρισε πάντως είναι πως ο Πρίγκιπας ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όλες τις θυγατρικές της, όπως για παράδειγμα η ΓΗΠΕΛ, έτσι ώστε να προχωρήσει και το γήπεδο στον Βοτανικό. Χωρίς την ΓΗΠΕΛ (δηλαδή το γήπεδο), δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία.

Μετά την είδηση για την άδεια κατεδάφισης της Λεωφόρου λοιπόν, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνδυαστούν όλα αυτά μεταξύ τους και πόσο θα επηρεάσει αυτήό τη διπλή ανάπλαση.

Υπομονή λοιπόν λίγες ημέρες μέχρι να περάσει η περίοδος των παλαιών μετόχων, για να δούμε αν όντως υπάρχουν χρήματα και πάνω απ όλα διάθεση.

ξεκίνησαν, τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα, την άδεια κατεδάφισης της Λεωφόρου και την διάψευση για δάνειο από την Πειραιώς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ