ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μέσα" ο Σίλντενφελντ

"Μέσα" ο Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έδειξε να ξεπερνά την ίωση που τον είχε προσβάλλει, ενώ και ο Νίκος Μαρινάκης ενσωματώθηκε στην προπόνηση μετά την επιστροφή του από το Βόλο.

Η Πρωτοχρονιά έφερε και μία ευχάριστη είδηση για τον Γιάννη Αναστασίου, αφού είδε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να προπονείται κανονικά παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Εφόσον ο Κροάτης στόπερ γυμναστεί κανονικά και την Παρασκευή, τότε δεν πρόκειται να τεθεί θέμα απουσίας του από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες.

Στην απογευματινή προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε αρχικά ζέσταμα, μετά ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, στη συνέχεια ασκήσεις ανάπτυξης ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες όπου έκαναν τουρνουά με οικογενειακό δίτερμα.

Οι Νάνο και Μέντες προπονήθηκαν ατομικά, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Μουζακίτης, Ταμπάκης, Γιαννιτσάνης, Αναστασόπουλος και Μαρινάκης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή 2/1 στις 11:00.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, προηγήθηκαν οι καθιερωμένες ευχές για την είσοδο του 2015.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ